Kıvanç Talu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Talu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı

Kıvanç Talu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre 'Var Böyle Tipler' adlı sosyal medya hesabıyla ünlenen ve 100 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edilen Kıvanç Talu'nun 11 yıl önce Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Talu'nun 5. soruda elendiği ve Kenan Işık ile aynı okuldan mezun oldukları diyalogları dikkat çekti. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun ponzi sistemiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gündeme gelmeleri üzerine ilerleyen günlerde bir açıklama yapacakları da iddia edildi.

25.10.2023 16:04  Güncelleme: 16:06

Şuan nerede oldukları ile ilgili bir çok iddiayla gündemde olan Talu'nun o zamanlar rahat bir yarışma çıkarması dikkat çekti.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre 'Var Böyle Tipler' adlı sosyal medya hesabıyla ünlenen ve 100 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edilen Kıvanç Talu'nun kim milyoner olmak ister yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. 11 yıl önce Kenan Işık'ın sunduğu programda 5. soruda elenen Talu'nun Kenan Işık ile aynı okuldan mezun oldukları diyalogları dikkat çekti.

Kıvanç Talu ve eşi reklamcı Beril Talu, ponzi sistemiyle etrafındaki birçok kişiyi ve çalışanlarını da dolandırdıkları iddiasıyla Türkiye'nin gündemine otururken iler ki günlerde bir açıklama yapacakları da iddia edildi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kıvanç Talu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement