Kerem Bürsin, Darüşşafaka'ya Yapılan Bağışla Bin Öğrenciye Tam Burs Verecek - Son Dakika
Magazin

Kerem Bürsin, Darüşşafaka'ya Yapılan Bağışla Bin Öğrenciye Tam Burs Verecek

Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, yardımsever yönüyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak Darüşşafaka'ya yüklü miktarda bir bağış yaptı. Bürsin'in bağışıyla bine yakın öğrenci, 8 yıl boyunca tam burslu okutulacak. Kurban Bayramı için Darüşşafaka'ya bağışta bulunan Kerem Bürsin, kurum tarafından yayınlanan teşekkür belgesini de Instagram hesabından paylaşarak 'Bayramımız kutlu olsun' notunu düştü. Kurum tarafından yayınlanan belgede 'Destekleriniz sayesinde Türkiye'nin her bölgesinden sınavla seçilmiş 1000'e yakın çocuğumuz, İstanbul'daki Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda ortaokul 1. sınıftan lise mezuniyetine kadar sekiz yıl boyunca tam burslu, yatılı, kolej seviyesinde eğitimle geleceğe hazırlanacak' ifadelerine yer verildi.

28.06.2023 16:32  Güncelleme: 08:38

Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, yardımsever yönüyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak Darüşşafaka'ya yüklü miktarda bir bağış yaptı. Bürsin ve diğer bağışçıların yardımlarıyla bine yakın öğrenci, 8 yıl boyunca tam burslu okutulacak.

ALKIŞ TOPLAYAN BAĞIŞ

Kurban Bayramı için Darüşşafaka'ya bağışta bulunan Kerem Bürsin, kurum tarafından yayınlanan teşekkür belgesini de Instagram hesabından paylaşarak "Bayramımız kutlu olsun" notunu düştü. Kurum tarafından yayınlanan belgede "Destekleriniz sayesinde Türkiye'nin her bölgesinden sınavla seçilmiş 1000'e yakın çocuğumuz, İstanbul'daki Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda ortaokul 1. sınıftan lise mezuniyetine kadar sekiz yıl boyunca tam burslu, yatılı, kolej seviyesinde eğitimle geleceğe hazırlanacak" ifadelerine yer verildi.

Darüşşafaka'ya bağış yapan Kerem Bürsin, 8 yıl boyunca bin öğrenciye tam burs verecek

"YAPILAN HABERLER YANLIŞ"

Teşekkür belgesinde tüm bağışı kendisinin yaptığı düşünülen oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iddiayı yalanlayarak "Şimdi gördüm haberinizi… Öncelikle bunu yazmam gerekiyor çünkü yapılan haberler yanlış ve bu haberler doğruymuş gibi üstlenemem. Evet bir bağışta bulundum ama bağışta bulunan herkese bu mektup geliyor Darüşşafaka Cemiyetinden. Önemli olan destek olmamız. Sevgiler saygılar" dedi.

Darüşşafaka'ya bağış yapan Kerem Bürsin, öğrencileree tam burs verecek
Darüşşafaka'ya bağış yapan Kerem Bürsin, öğrencileree tam burs verecek
Darüşşafaka'ya bağış yapan Kerem Bürsin, öğrencileree tam burs verecek
Kerem Bürsin, Darüşşafaka\'ya Yapılan Bağışla Bin Öğrenciye Tam Burs Verecek

Son Dakika Magazin Kerem Bürsin, Darüşşafaka'ya Yapılan Bağışla Bin Öğrenciye Tam Burs Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Filozof sn.: Türk milletinin herşeyden önce böyle duyarlı insanlara vede insanlığa çok ama çok ihtiyacı var.yürekten kutlarım helal olsun kereme 28 1 Yanıtla
  • Ramanikow Zago: Tebrik ederim güzel insan Duygulandım 26 1 Yanıtla
  • Muhammet Ünal: Allah razı olsun. Devletimizin yapacağı işleri milletimiz yapıyor. Deprem olur yardım. Sel olur yardım. Kurban olur yardım. Yardımlaşmak güzelde acıkta sosyal devlet olsak. 2 1 Yanıtla
  • Necati Kaya: Helal olsun sana Kerem. Ne diyebilirimki başka. Seni yetistiren ailenin ellerinden öperim. 1 0 Yanıtla

Advertisement