Kenan Beren'i Kötü mü Etkiliyor? - Son Dakika
Magazin

Kenan Beren'i Kötü mü Etkiliyor?

Kenan Beren\'i Kötü mü Etkiliyor?

Geçtiğimiz haftaya damga vuran son dedikodular ve perde arkasında yatan olaylar.

02.02.2013 06:02  Güncelleme: 11:02

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

ESKİ EŞİNE MİSİLLEME YAPTI

Ali Sunal'ın manken Gamze Karaman'la Kadıköy'deki Shaft adlı mekanda yakalanmasından birkaç gün sonra, eski eşi Gökçe Bahadır aynı mekanda rol arkadaşı İlker Kaleli ile el ele yakalandı. Bahadır'ın eski eşinin eğlendiği bu mekana yeni sevgilisiyle gelmesi misilleme yaptığını mı gösterir?

Kesinlikle misilleme yaptığını gösterir. Kadıköy Shaft çok ilgi gören bir yer ama daha çok Kadıköylüler'in ve Anadolu yakasında oturanların gittiği bir yer. İki çiftin arka arkaya aynı mekana gitmesi manidar tabii ki. Ali Sunal'dan sonra Gökçe Bahadır'ın da oraya gitmesi tesadüf değil bence. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorum. Bahadır, Sunal'la ayrılma nedeninin sürekli üçüncü bir kişi olduğunu ima etti. Kafasında hala aldatıldığı yönünde bir düşünce var. O yüzden boşanma gereği duydu. Emin de değil aslında çünkü somut bir şey yok elinde. Sunal da iddiaları her şekilde yalanladı. Üçüncü bir şahıs yok dedi. Boşandıktan sonra Sunal'ın yanında uzun süre kimseyi görmedik. Şimdi biriyle görüntülenince, Bahadır da aynını yaptı.

GÜNDEME GELMEK İÇİN CEM YILMAZ'I KULLANDI

Geçtiğimiz yıllarda sperm bankası sayesinde hamile kalarak gündeme gelen Leyla Bilginel, " Cem Yılmaz'la beş ay beraber oldum. Onunla birlikte oldum ama onunla haber olmak istemedim. Cem her zaman arkadaşım. Cem Yılmaz adam gibi adamdır. O yüreğiyle var olsun. Allah mutlu ve mesut etsin. Bütün ilişkilerimden evlenme ve çocuk teklifi aldım. Cem Yılmaz en kısa ilişkimdi" açıklamasını yaptı. Bu açıklamadan sonra gelen tepkileri yumuşatmaya çalışan Bilginel, "Cem aslında benim canım ciğerimdir. Sözlerim yanlış anlaşıldı" dedi. Sizce Bilginel ne yapmaya çalışıyor? Durup dururken böyle bir açıklama yapması gündeme gelmek için mi?

Tabii ki. Evlenmiş, barklanmış, çoluğa çocuğa karışmış bir adam hakkında durup dururken konuşması bunu gösterir. Cem Yılmaz'ın hayatına girenler sadece basına yansıyanlar değil ki. Medyada gündeme gelen sayılı insan var. Hayatına bizim de bilmediğimiz kişiler mutlaka girmiştir. Bilginel de öyle bir hanım olabilir. Ama o söylemeseydi bu bilinmiyordu. Ne olurdu sussaydı? Bir de bu açıklamayı öylesine yaptığını söylüyor. Bu öylesine söylenecek bir şey değil. Erkekler böyle şeyler yapınca ayıplanıyor. Bir kadın yapınca aynı muameleyi görmüyor. Leyla Bilginel eleştirildi ama çok üstün körü geçildi. Bence çok büyük yanlış yaptı, ayıp etti. Bir kadına hiç yakışmayacak bir davranış bu, üstelik de anne...

TATLISES İLE AKALIN'I NE ZAMAN YAN YANA GÖRECEĞİZ?

2008'de Tatlıses'in uçağını kiralayan Akalın, "Uçağın içi leş gibi" deyince Tatlıses tepki göstermişti. Ünlü sanatçı da "Ben hiçbir zaman leş ata binmem, Demet benim nasıl bir binici olduğumu iyi bilir" şeklinde karşılık verince, ikilinin arası açılmıştı. Geçtiğimiz hafta Tatlıses, Twitter'da Akalın'ın 'Türkan' şarkısını paylaşarak "Ah o Türkan yok mu, o Türkan! Hem güzel yazılmış, hem de güzel yorumlanmış" diyerek ünlü şarkıcıya barış çubuğu uzatmıştı. Akalın da Twitter'da "Tatlıses dinliyorum sabah sabah" diye yazarak barış hamlesine olumlu yanıt verdi. Demet Akalın, olayla ilgili şunları söyledi: "Benim için her şey geçmişte kaldı. Ölümlü dünya; bugün var, yarın yokuz. Hiç kimseye ölünceye kadar kin tutmadım, tutmam da." Akalın için "Herkesle kavga eder barışır ama Tatlıses ile barışmaz" deniyordu. Şimdi ise birbirlerine zeytin dalı uzatıyorlar. İkiliyi yakında yan yana görür müyüz?

Demet Akalın ile İbrahim Tatlıses arasında bir abi-kardeş ilişkisi var. Akalın müziğe girerken ilk tanıştığı insan Tatlıses oldu. En çok da desteği Tatlıses vermiştir. Demet yıllarca ona akıl danışmıştır. Onu çok sevip sayar. Geçmişte kızgınlıkla söylediği sözlerden sonra araları bozuldu. Demet hep böyle. Kızgınlıkla bir anda parlıyor. Anneannesini kaybettikten sonra hayatında bir takım şeyler değişti. Kinini bir kenara bıraktı. Hayatından sadece iki insanı sildiğini söyledi. İbrahim Tatlıses de geçirdiği ağır ameliyatın ardından hayatında büyük değişiklikler yaptı. İkiliyi yan yana görme ihtimalimiz çok yüksek. Belki de görüştüler bile ama bizim haberimiz olmadı.

AYRILIĞA DAYANAMAYIP İNTİHAR ETTİ

Oyuncu Ceyda Ateş'in eski sevgilisi Can Yurtsevdi'nin fotoğrafını omzuna dövme yaptırdığı ancak ilgisiz bir tavırla karşılaşınca intihar ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Olayın aslı astarı nedir?

Ceyda Ateş, Can Yurtsevdi'yi hiç unutmadı. Yurtsevdi'nin söylediğini göre, ayrılığı kabullenememiş, defalarca kapısında yatmış ve son olarak da intihara teşebbüs etmiş. Geçtiğimiz günlerde Cem Yurtsevdi'nin narkotik operasyonunda gözaltına alınmasından sonra Ceyda Twitter'da eski aşkına destek çıkmış ve şu tweet'i atmıştı: "İnsanlar hata yapabilir suçu var mı yok mu bilmiyorsunuz ya da o insanların ne halde olduğunu ailelerinin ne halde olduğunu bilmeden. Can'la bir ilişki yaşadık, kötü ayrılmadık. Yaşandı bitti ama onun nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu, ailesini bilmeden yargılamanız benim tarafımdan da yargılamanız yanlış..." Belli ki Ateş, Yurtsevdi için ölüp bitiyor. Körkütük aşık ama artık durumu kabullenmeli. Yurtsevdi de Cuma günü çıkan haberle son noktayı koyduğunu gösterdi. Bir daha asla Ateş ile olmam mesajı verdi. Ateş'in de artık onu unutması lazım. Sonuçta Ceyda güzel bir kız. Karşısına başka insanlar çıkacaktır. Değer mi bu yaptığına diye düşünmek lazım.

ESKİ EŞİYLE KAÇAMAK YAPTI MI YAPMADI MI?

Geçen hafta sizin yaptığınız bir haber magazin gündemine oturdu. Ece Erken, eski eşi Tuncer Öztarhan ile Miami'de bir hafta tatil yaptıkları haberi... haber üstüne Ece Erken Instagram sayfasına " Miami'ye gittiğim dönemde eski eşimle karşılaştığım doğrudur. Yazıldığı gibi kalınan oteller farklıdır ve aramızda aşk yaşanmamıştır. Biz kötü ayrılmadık. Tuncer Bey her zaman bir arkadaş, dost gibi yanımdadır. Bizler medeni insanlarız. Benim her sene klasik yurtdışı tatillerimden biridir. ve sevenlerimle Miami fotoğraflarımı çekinmeden paylaşmışımdır. Eski eşimle karşılaşmak, beraber tatil yapmak değildir" notunu düştü. Öztarhan ise, "İş seyahati için gittiğim Miami'de Ece ile buluşup görüştüğüm, maça gittiğim doğrudur. Ama asla beraber olmadık, sadece eski günleri yad ettik. Bu arada eşimi çok seviyorum ve o hamile! Yakında bir çocuğumuz olacak!" açıklamasını yaptı. Eski eşler kaçamak yaptı mı yapmadı mı? Öztarhan eşi hamile olduğu için mi bir şeylerin üzerini kapamaya çalışıyor?

Ece Erken ile Tuncer Öztarhan Miami'de buluştu. Erken, ehliyetinin elinden alınması olayından sonra ülkeyi terk etti ve 18 gün kafasını dinlemek için Madonna'nın da ortağı olduğu iddia edilen otele yerleşti. Öztarhan ile de konuştum. İş için New York'taymış. Oradan Miami'ye geçmiş. Oradan aldığım dedikodulara göre ikili buluşup, özel uçakla Bahamalar'a geçmişler. İkisi de bunu kabul etmiyor. Fakat maça gittikleri kesin. Tuncer Öztarhan'ın söylediğine göre yerleri ayrıymış Ece'nin yanında oturan adamdan rica etmiş, "O benim eski eşim, yanına oturabilir miyim" demiş. Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Geçmişte de Tuncer Öztarhan'ın uçakta Ece Erken'i tartakladığı yönünde haber yapmıştım. Onun üzerine de ikiliden yalanlama gelmişti. Sonrasında ise boşanma davasında bu haberi delil gösterdiler. İnanmakta zorluk çekiyorum artık sözlerine ama son alarak Tuncer bey, eşinin hamile olduğunu ve bu haberlerden dolayı düşük tehlikesi geçirdiğini söyledi. İnşallah çocuğu sağ salim doğar ve bundan sonra bu tarz haberlerle anılmaz.

ARTIK AŞK YAŞADIKLARINI İNKAR EDEMEZLER

Burcu Kara, aşk yaşadığını inkar ettiği Remzi Kösem ile Arnavutköy'deki bir mekanda kebap keyfi yaparken yakalandı. Kara'nın, eski eşi Buğra Gülsoy'un yeni sevgilisi Nilüfer Gürbüz'le el ele ortaya çıkmasından sonra Kösem ile görüntülenmesi tesadüf mü nispet mi sizce?

Burcu Kara ile Remzi Kösem'in artık ilişkilerini inkar etmeleri faydasız. Bir magazin haberi nedeniyle Burcu ile Remzi Kösem'in birbirine girip 15 gün konuşmadıklarını duymuştum. Anlaşılan o ki sorunlarını çözmüşler. Bu barışma da arkadaşlarının araya girmesiyle olmuş. Eski eşlerin aynı dönemde bu tarz haberlerle gündeme gelmesi ise tamamen tesadüf bence. Birbirlerine nispet yaptıklarını düşünmüyorum.

KENAN BEREN'İ KÖTÜ MÜ ETKİLİYOR?

4 yıl boyunca Beren Saat ile çalışan Ay Yapım'ın bu sezon Saat yerine Tuba Büyüküstün ile çalışması dedikodulara neden oldu. Saat'in özel hayatının ön planda olması nedeniyle yapım şirketinin patronu Kerem Çatay tarafından işten çıkarıldığı iddia edildi. Bir başka neden olarak ise sevgilisi Kenan Doğulu yüzünden gece hayatına yönelmesinin Ay Yapım'ı rahatsız etmesi gösterildi. Ayrıca şirketin, Doğulu'nun sürekli sete gelmesi nedeniyle diğer oyuncu ve set ekibinin konsantrasyonunun bozulmasına neden olduğu için sinirlendiği iddia edildi. Yapım şirketi iddiaları yalanlasa da kafalarda soru işareti oluştu. Sizce Beren Saat'in Kenan Doğulu ile ilişkisi, iş hayatını olumsuz yönde etkiledi mi?

Ay Yapım böyle bir şey olmadığı yönünde açıklama yaptı. Beren Saat'in yeni dizisi reyting rekorları kırmıyor. Bunu Kenan Doğulu'ya bağlamak doğru olur mu bilmiyorum. Ben, yeni dizinin diğer dizileri kadar etkili bir hikayesi olduğunu düşünmüyorum. Bundan da kaynaklanıyor olabilir. Beren, işine saygılı, saatinde setine gidip gelen biri. Eskiden bu tarz ilişkiler oyuncuları çok etkiliyormuş. Hatta bu durum setin bile aksamasına neden oluyormuş. Beren de Kenan da işlerini profesyonelce yapan insanlar. Aşk hayatlarının işlerini etkilemesine izin vereceklerini sanmıyorum. Çünkü yazık olur. Beren gelecekteki star oyuncularımızdan birisi olacak. Kenan Doğulu'yla ilişki yaşamaya başlayana kadar kariyerinin her şeyin önünde geldiğini söylüyordu. Kenan'dan sonra bu tarz açıklamalar yapmadı ama çocuk doğurup evde oturacak birine benzemiyor. Kariyerinin zirvesindeyken bunu tehlikeye atacağını düşünmüyorum.

AYRILIK HABERLERİ DOĞRU DEĞİL

Azra Akın, yüksek ateş yüzünden yardımcısının eşliğinde apar topar hastaneye gitti. Çıkışta yanında sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'un olmaması dikkat çekti. Tatlıtuğ'un dizi çekimleri yüzünden mi yoksa başka bir nedenle mi sevgilisini yalnız bıraktığı anlaşılamadı. Sık sık ayrılıp barışan çift ne zaman ayrı ayrı görüntülense haklarında ayrıldıklarına dair haberler çıkıyor. Sizce bir ayrılık söz konusu mu?

Azra Akın'ın çok ciddi bir rahatsızlığı yokmuş. Sadece yüksek ateş nedeniyle hastanelik olmuş. Kıvanç Tatlıtuğ'un yanında olmama nedeni sette olmasıdır. Çok ciddi bir sağlık sorunu ya da kaza gibi bir durum olsaydı sette dahi olsa koşup yanına giderdi. Azra, hastanede gerekli müdahale yapıldıktan sonra biraz dinlenip evine geri döndü. Demek ki çok ciddi bir durum yoktu ortada. Tatlıtuğ da zaten sürekli durumu telefonla takip etmiş. İşi gücü olmasa yanında giderdi ama adam tam bir profesyonel. Hemen ayrılık dedikodularının çıkması yersiz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kenan Beren'i Kötü mü Etkiliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement