Keith Aradığım Adamdı - Son Dakika
Magazin

Keith Aradığım Adamdı

Keith Aradığım Adamdı

Nicole Kidman 2006'da evlendiği Keith Urban'a olan hislerini ilk günkü gibi koruyor.

01.09.2012 06:03  Güncelleme: 08:22

1967 doğumlu Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, 2006 yılında şarkıcı Keith Urban ile evlendikten sonra daha sakin ve gözlerden uzak bir hayatı tercih etti. İlk evliliğini Tom Cruise ile yapan ve iki çocuk annesi olan Kidman, Harper's Bazaar dergisinin Eylül sayısına özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:

ESPRİ ANLAYIŞIMIZ AYNI!

"Keith ile 2006'da evlendik. Ayakları yere sağlam basan, fazlasıyla 'normal' bir adam. Tam ihtiyaç duyduğum gibi bir insan. Keith aradığım adamdı! Espri anlayışımız bile aynı."

KARDEŞ LAZIMDI!

"İlk eşim Tom Cruise'dan boşanmam ve evlat edindiğimiz Isabella ile Connor'dan ayrılmam bana çok zor geldi. Kardeşim Antonia bu süreçte hep yanımdaydı. Bu yüzden Sunday Rose'a da bir kardeş lazımdı! İkinci kızımız Margaret Faith, onun için dünyaya geldi."

ROMANTİK DÜĞÜN

"Düğünümüz çok güzel ve romantikti. Keith, her zaman benim yanımda olacağını söylediği 'Making the Memories of US' adlı bestesini söylerken ben de ağlamaya başladım. Düğünün üzerimde yarattığı etkiyi daha yeni yeni atıyorum."

YARIŞMA FIRSATTI

"Eğer sevdiğiniz insanın hayalleri gerçekleşiyorsa, buna ondan daha çok seviniyorsunuz. Avustralya'da yayınlanan 'The Voice' isimli yarışmanın jüri üyeleri arasına katılması onun beklediği fırsattı. Onun ne kadar iyi olduğunu biliyordum ve herkesin fark etmesini umuyordum. Yarışmayla bu gerçekleşti."

KEITH'İN KARISI!

"Evet ünlü bir oyuncuyum ama sadece Avustralya'da değil Amerika'da yaşadığımız yer olan Nashville'de de esas hayran kitlesi olan Keith. Ben, Keith'in karısı olarak tanınıyorum."

FİLMDE MUHABİR

"Yönetmenliğini Philip Kaufman'ın yaptığı 'Hemingway & Gellhorn' isimli filmde Hemingway'in savaş muhabirliği yapan eşi Martha Gellhorn'u canlandırıyorum. Dar bir bütçeyle destansı bir hikaye anlatmaya çalıştık. Bu tam da ilgimi çeken türde bir film."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Keith Aradığım Adamdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement