Kayıp Şehir'in Yakışıklısı Çıldırdı - Son Dakika
Magazin

Kayıp Şehir'in Yakışıklısı Çıldırdı

Kayıp Şehir\'in Yakışıklısı Çıldırdı

'Kayıp Şehir' dizisinin Arnavut oyuncusu Nik Xhelilaj, sevgilisiyle görüntülenince tuhaf hareketler yaptı.

30.01.2013 06:03  Güncelleme: 08:58

'Kayıp Şehir' dizisinin Arnavut oyuncusu Nik Xhelilaj, sevgilisiyle görüntülenince çıldırdı; ağzıyla gazetecilere su püskürten oyuncu, elindeki pet şişeyle kameraları ıslattı!

CİHANGİR'DE BİR KAFE

Medyanın üzerine suni yağmur yağdı! 'Kayıp Şehir' dizisinin 'Kadir'i Nik Xhelilaj, önceki akşam Cihangir'deydi. Sevgilisiyle bir kafede oturan oyuncu, kendilerini görüntüleyen gazetecileri görünce garip davranışlar sergileyerek herkesi şaşırttı.

Yaptığı hareketlerin sebebi sorulan oyuncu hiçbir şey olmamış gibi tuhaf bir tavır takındı ve umarsamaz bir şekilde yoluna devam etti. Bazı muhabirlerin makinası sırılsıklam olduğu için kullanılmaz hale geldi.

Kayıp Şehir'de mütevazi bir karakteri canlandıran Nik Xhelilaj'ın hayranlarının bu olaya nasıl tepki vereceği merak konusu.

BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ

Xhelilaj, eline aldığı pet şişeyle medyanın üzerine saldırdı. Önce ağzına doldurduğu suları gazetecilere püskürttü, sonra kamera ve fotoğraf makinelerinin üzerine su attı. Bazı gazetecilerin makinesine zarar veren oyuncu, ardından mekandan uzaklaştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kayıp Şehir'in Yakışıklısı Çıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement