Kate Middleton geçit gününe de katılmadı - Son Dakika
Magazin

Kate Middleton geçit gününe de katılmadı

Kate Middleton geçit gününe de katılmadı

Hakkında "Öldü" iddiaları ortaya atılan Prenses Kate Middleton, İrlanda Muhafızları'nın St. Patrick Günü geçidine katılamadı. Middleton, Aralık 2022'de İrlanda Muhafızları'nın fahri albayı olarak atanmıştı.

22.03.2024 10:26  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kate Middleton etkinliklerde boy göstermedikçe dedikodular artıyor. Galler Prensesi, önceki yıllar katıldığı İrlanda Muhafızları'nın St. Patrick Günü geçidini de es geçti.

Geçide katılmayan Middleton ve eşi Prens William, Instagram'da paylaşım yaparak günü kutladılar. Çift, paylaşımın altına "Bugünü kutlayan herkese selam" notunu düştü.

2022'DE FAHRİ ALBAY OLARAK ATANMIŞTI

3 çocuk annesi Middleton, Aralık 2022'de İrlanda Muhafızları'nın fahri albayı olarak atanmış ve geçen yıl eşi Prens William'la birlikte kutlamaya katılmıştı. Prensesin, Paskalya'dan sonra kamuya açık alanda çalışmalarına başlaması bekleniyor.

PRENSİN KEYFİ YERİNDE

Öte yandan; Prenses Middleton hakkındaki iddialara karşı sessizliğini koruyan Prens William, Welsh Guards Askeri Birliği'nde askerlerle bir araya gelerek sohbet etti. Fotoğraflarda William'ın keyifli halleri dikkat çekti.

Kate Middleton, St. Patrick Günü münasebetiyle İrlanda muhafızlarına siyah bira ısmarladı

Son Dakika Magazin Kate Middleton geçit gününe de katılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement