Ivana Sert Bingo Reklamında! - Son Dakika
Magazin

Ivana Sert Bingo Reklamında!

Ivana Sert Bingo Reklamında!

Bingo'nun, "Şimdi yenilik zamanı, şimdi Bingo zamanı" sloganıyla kurguladığı reklam kampanyasının yeni konuğu stil ve moda ikonu Ivana Sert oldu.

11.07.2013 17:26  Güncelleme: 17:29

Stil sahibi kişiliği, göz dolduran tarzının yanı sıra aksanlı repliğiyle yeni reklam filminde dikkatleri üzerine çeken Ivana Sert, Binnur ve Gonca'nın sunduğu "Binnur'la Gonca, Bir De Bingo Olunca" isimli televizyon programına konuk oluyor.

Şartlı şurtlu temizliğin anlatıldığı filmde, Ivana, ülkesinde tek bir çamaşır suyunun hem mutfakta hem banyoda kullanıldığını söylüyor. Reklam filminde sunucu rolünde olan Binnur ve Gonca ise Ivana Sert'e "Bizimle değilsin" diyerek, mutfak ve banyo da ayrı çamaşır suyu kullanımına vurgu yapıyor. Şartlı şurtlu temizliğin önemini dinleyip, "Madem öyle, ben de sizinleyim" cevabını veren Sert, mutfağın yağına özel Bingo Ultra Çamaşır Suyu Mutfak ve banyonun kirecine özel Bingo Ultra Çamaşır Suyu Banyo ile kusursuz temizlik sağlanacağı mesajını veriyor.

Temmuz ayında yayına giren filmin çekimleri ile ilgili Ivana Sert, instagram hesabında da değindiği üzere, Bingo ekibiyle çalışmaktan ve çekimlerde yer almaktan büyük keyif aldığını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Ivana Sert Bingo Reklamında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement