İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever'in Evliliğini Bitiren Neden - Son Dakika
Magazin

İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever'in Evliliğini Bitiren Neden

Oyuncu İsmail Hacıoğlu ile meslektaşı Vildan Atasever, anlaşmalı olarak boşandı. Güzel oyuncu, şiddetli geçimsizlik yüzünden avukatına boşanmak istediklerini beyan etmiş.

23.01.2015 08:51  Güncelleme: 09:18

İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever boşandı. Atasever'in avukatı Esin Turhan Gürel yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ANLAŞARAK BOŞANDILAR

"Müvekkilim Vildan Atasever, 21.01.2015 tarihinde eşi İsmail Hacıoğlu'ndan şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini beyan etti. Taraflar 4,5 yıldır devam eden evliliklerini anlaşarak, sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Müvekkilim ve eşi, evlilikleri süresince de özel hayatını topluma açmayan ve meslekleri ile gündemde kalmaya çalışan kişiler olup, yapılan bu açıklamayı yeterli buluyor, konuyla ilgili yapılan bu açıklama dışında hiçbir bilgiye itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her iki taraf için de hassas olan bu süreçte özel hayatın mahremiyetine göstereceğiniz saygı, anlayış ve duyarlılığa teşekkür ediyoruz."


İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever\'in Evliliğini Bitiren Neden
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İsmail Hacıoğlu ile Vildan Atasever'in Evliliğini Bitiren Neden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SPORTİFFFF: Allah dağına göre kar veriyor, aşk bir gün biter ama Allah korkusu ve imanı bütün olan bir ailenin evliliği bir ömür sürer 47 13 Yanıtla
  • okan kol: sorun geniş aile.. 28 5 Yanıtla
  • Laz usagu: Belliydi zaten. Vildan ilk kocasi kendinden yasca cok buyuktu ismail icin bosandi sanirim ama iyi yapmamisti. Ama zaten Boyle tipler kesinlikle siddet uyguluyor. Yaniyorum guzellerin sanssizliklarina 7 11 Yanıtla

Advertisement