İdo ile Romantik Gece! - Son Dakika
Magazin

İdo ile Romantik Gece!

İdo ile Romantik Gece!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, 'Sevgililer Günü' fotoğraflarıyla yine adından söz ettirdi.

15.02.2013 21:06  Güncelleme: 22:02

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in DJ'liğe soyunan oğlu İdo, sevgililer günü gecesi kız arkadaşı Zeynep Ece Akengin'le değil başka bir kız arkadaşı ile 'Sevgililer Günü'nü kutladı.

Sosyal medyada bu romantik fotoğrafı gören herkes İdo'nun yanındaki kız arkadaşını sevgilisi Zeynep Ece sandı. Romantik İdo, Zeynep Ece Akengin'e benzeyen yeni kız arkadaşına aldığı gül ile verdiği pozu sosyal medyada paylaştı.

İDO, YAPTIKLARIYLA ÇOK KONUŞULUYOR

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, son dönemde yaptıklarıyla magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Amerika'ya okumak için giden İdo, burada DJ'liğe merak sarmıştı.

Berklee College of Music'te 'Düzenleme ve Yapımcılık' eğitimi alan İdo, yeteneklerini zaman zaman Twitter'dan paylaşıyor.

RIHANNA'NIN ŞARKISINA İDO AYARI

Bilinen parçalara yeniden düzenleme yapan İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde de Amerikalı şarkıcı Rihanna'nın 'Diamonds' isimli parçasını tekrar düzenleyerek takipçileriyle paylaşmıştı. Takipçilerinden tam not alan İdo, kendisine yapılan yorumları da Twitter sayfasında yayınlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement