İdo'dan İstanbul'a Çılgın Veda! - Son Dakika
Magazin

İdo'dan İstanbul'a Çılgın Veda!

İdo\'dan İstanbul\'a Çılgın Veda!

Öğrenimini tamamlamak için Amerika'ya giden İdo Tatlıses, havuz başında çılgın bir veda partisi verdi.

24.07.2012 12:11  Güncelleme: 21:21

Dünyanın sayılı müzik okullarından biri olan Berklee College of Music'e kayıt yaptırıp Amerika'nın yolunu tutan İdo Tatlıses'in veda partisi fotoğrafları ortaya çıktı. Yaklaşık 10 gün önce havuzbaşında arkadaşlarını ağırlayan küçük Tatlıses, şampanya üstüne şampanya patlattı.

KEYFİ YERİNDEYDİ

İdo, mezunları arasında Ahmet Güvenç, Aydın Esen ve Arif Mardin gibi ünlü isimlerin de bulunduğu dünyanın sayılı müzik okullarından biri olan Amerika'daki Berklee College of Music'e kayıt yaptırdı.

Ramazan başlamadan 3 gün önce annesi Derya Tuna'yla birlikte ABD'ye uçan İdo, gidiş tarihinden bir süre önce İstanbul'da yakın arkadaş grubuna parti verdi. Aralarında Bensu ve Hazer isimli kızların ve iki erkeğin de olduğu arkadaşlarına, 1000 TL değerinde şampanya patlatan İdo'nun keyifli hali gözlerden kaçmadı.

Çılgın partiden birkaç gün sonra Amerika'ya giden İdo, yeni ortamına alışma süresince annesi Derya Tuna'nın eşlik edeceği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay İdo'ya eşlik edecek olan Derya Tuna sonrasında ise Türkiye'ye dönecek.

Baba İbrahim Tatlıses ise kısa bir süre sonra oğlunu ziyaret etmek için ABD'ye uçacak.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin İdo'dan İstanbul'a Çılgın Veda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement