İdo Aşkını İlan Etti - Son Dakika
Magazin

İdo Aşkını İlan Etti

İdo Aşkını İlan Etti

İdo, Zeynep Ece Akengin'le aşkını Facebook sayfasına yüklediği fotoğrafla alenileştirdi.

28.01.2013 06:03  Güncelleme: 14:59

Amerika'da müzik eğitimi alan ve geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek bir iki mekanda DJ olarak sahne alan İdo bombayı patlattı.

İdo, Zeynep Ece Akengin'le yaşadığı aşkı Facebook sayfasına yüklediği fotoğrafla ilan etti. Arkadaşlarından tebrik mesajı yağdı.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun, bir süredir Zeynep Ece Akengin adlı genç kızla birlikte olduğu ortaya çıktı. İdo, aşkını Facebook'ta ilan etti. Sevgilisiyle çektirdiği bir fotoğrafı sitedeki sayfasına yükleyen İdo'ya arkadaşlarından tebrik ve mutluluk mesajları yağdı.

ZEYNEP AŞKINI GÖĞSÜNE KAZIDI

Zeynep Ece Akengin de İdo'ya duyduğu aşkı vücuduna kazıdı! Sol göğsüne 'İbrahim', bileğine de 'sonsuzluk' işaretiyle birlikte 'E' ve 'İ' harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook'taki sayfasına yükledi.

ÇOK ÖZLÜYORMUŞ

İdo, Amerika'daki Berklee College of Music'e kayıt yaptırınca, sevgilisi Zeynep Ece Akengin'le aralarına uzun mesafeler girdi. Akengin, özlemini Twitter'dan dile getirdi: "Ben çok özlüyor."

İDO'NUN ASIL ADI İBRAHİM

İdo, kısa süre önce verdiği röportajda "Kimliğimde adım İbrahim yazıyor. Sağ olsun basın 'İbrahim'in İ'si, Derya'nın D'sini Oğlu'nun da O'sunu alıp İdo yazdı, öyle kaldı" demişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement