İdil Fırat'ın Gizli Aşkını, Arkadaşının Paylaştığı Fotoğraf Ele Verdi - Son Dakika
Magazin

İdil Fırat'ın Gizli Aşkını, Arkadaşının Paylaştığı Fotoğraf Ele Verdi

Engin Öztürk'le aşkını gizli saklı yaşayan İdil Fırat, arkadaş kurbanı oldu. Sosyetik güzelin çok yakın bir dostu, paylaştığı fotoğrafla gizli aşkı herkese ilan etti.

13.09.2015 09:07

Sosyetenin en gözde bekarı olan İdil Fırat'la yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, haklarında çıkan dedikodular karşısında sessiz kalırken, ikilinin aşkının dolu dizgin devam ettiği ortaya çıktı. Çeşme'de başlayan dostluklarını kısa sürede aşka dönüştüren Fırat ve Öztürk'ün 2 hafta önce de birlikte Marmaris'te tatil yaptığı ortaya çıktı.

MARMARİS'TE TATİL

İdil Fırat'ın çok yakın arkadaşı olan Ezgi Kural, Instagram'da paylaştığı bir pozla ikilinin aşkını herkese ilan etti. Marmaris'te kalan ikiliden Engin Öztürk, aşkını kumlara yazdı. Kumlara bir kalp çizen yakışıklı oyuncu kalbin bir tarafına kendi isminin baş harfi olan 'E' bir tarafına da İdil Fırat'ın isminin baş harfi 'İ'yi yazdı.

ŞAHİTLERİ KATE MOSS!

Yanlarında bulunan Ezgi Kural da bu pozu instagram'da paylaşarak kaçak aşıkları etiketledi. Ayağında Kate Moss'un resminin olduğu bir ayakkabı giyen Ezgi Kural, fotoğrafın altına "Bir siz bir de Kate şahitti" notu düştü. Aşkını herkesten gizleyen İdil Fırat, arkadaş kurbanı olurken, sosyetik güzelin oyuncu aşkıyla gazetecilere yakalanmamak için sürekli Anadolu yakasında buluştuğu öğrenildi.


İdil Fırat\'ın Gizli Aşkını, Arkadaşının Paylaştığı Fotoğraf Ele Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İdil Fırat'ın Gizli Aşkını, Arkadaşının Paylaştığı Fotoğraf Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Bora: Vay be habere bak 13 0 Yanıtla
  • demenan: Haberde son nokta 8 0 Yanıtla
  • zak: Çok umrundaydi bu memleketin 8 0 Yanıtla
  • Özdemokrat: İşte gerçek habercilik başarısı. Tebrik ediyoruz! 6 1 Yanıtla
  • CAMOKA : siieeee,idilmisin güdülmüsün neysen ne, alttakım çalışır haber olursunuz. 6 0 Yanıtla
  • aaa: tabi. çok önemli haber. çok merak ediyordu türkiye,, 6 0 Yanıtla
  • Nil AC : Büyük bir haber Türkiye 'de bu haberi bekliyordu. Bırakın arkadaşlar şöyle haberleri son dk haberlerinde aşk meşk meselelerine ne gerek var magazine verin sevin 'sin garipler. ?? 4 0 Yanıtla
  • Ak yürekler : Aaa bumuymus sevgilisi Ziiitt Lan İdil frat kimdi peki habere bak kaldırıp adam gibi haber programı yükleyebilirsiniz diyorsanız düşünüyorum son haber.. 4 0 Yanıtla
  • Osmanlı torunu: evlatlık alacağı çocuğa öz çocuğuna davranacagi gibi davranirmi 0 0 Yanıtla
  • nil: ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement