İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

Türkücü İbrahim Tatlıses, geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında vefat eden şarkıcı Oğuz Yılmaz hakkında konuştu. Bir dönem şarkıcı Oğuz Yılmaz ile gerginlik yaşayan Tatlıses, "İnşallah bana hakkını helal etmiştir' dedi.

26.05.2021 22:22  Güncelleme: 22:54

Ankara oyun havalarıyla adından söz ettiren şarkıcı Oğuz Yılmaz, 19 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybetmişti. İbrahim Tatlıses de bir dönem programında gerginlik yaşadığı Oğuz Yılmaz'la ilgili açıklamalarda bulundu.

"BEN HAKKIMI HELAL ETTİM, CENNETLİK OLSUN İNŞALLAH"

Tatlıses, "Oğuz Yılmaz'ın mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah hakkını bana helal etmiştir aramızda bir tartışma geçti. Ben ettim, cennettik olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

VEFATI SONRASI PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ankara türküleriyle adından söz ettiren isimlerden biri olan Oğuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından "İbrahim Tatlıses'e küs öldü" yorumları yapılmıştı. Yılmaz'ın vefatının ardından nasıl bir tavır izleyeceği merak edilen İbrahim Tatlıses ise başsağlığı mesajını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Ünlü sanatçı Tatlıses, Oğuz Yılmaz için yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara'nın yetiştirdiği nadir sanatçılarımızdan Oğuz Yılmaz kardeşime Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun inşallah"

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses, 2005'te konuk ettiği Oğuz Yılmaz ile programında tartışmıştı. İkili, 'Bent Deresi' şarkısı nedeniyle gerginlik yaşamıştı. Yılmaz, Tatlıses'e, "Beni Bent Deresi ile kalıplaştırdıysan üzülürüm. Ben beş kez programına katıldım. Sanki 'Bent Deresi'ni dinledim, Oğuz Yılmaz'ı çağırdım gibi konuştun" ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

Tatlıses, Yılmaz'a yönelik, "Oğuz vallahi söylersem şarkını çaldırmazlar. Tüm Türkiye'de çaldırmazlar" ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'e cevap veren Oğuz Yılmaz ise "Senin demenle olmuyor" karşılığını vermişti. Tatlıses program boyunca da Yılmaz'ı eleştirmişti.

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir
İbrahim Tatlıses\'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı: İnşallah bana hakkını helal etmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • Türk: Sana hakkını helal etmeyen binlerce insan vardır. Oğuz Yılmaz'a mı taktın kafayı 49 1 Yanıtla
  • emmi: senin ne hakkın var ki helal ediyorsun haksızlığı yapan sensin .helal ettiğini hiç düşünmüyorum 43 1 Yanıtla
  • abc: ibo ne akla hacet önce cağır sonra rezil et yazıklar olsun sana benzerini yıldız a da yapmıştı 41 1 Yanıtla
    Recep yardımcı: Düşünmeden edilen laf kurılan gönüller bozkırın tezenesi ne diyor gönül kalp kırma gönül kalp Allah'a baglıntarafı vardır tövbe etmemisse Allah onu insanların eline bırakır bak gör kul insanlar ona neler yapar gururlanma kibir şeytana ayiir iboyuda Allah kulun ve insanların eline bırakmış görecek günlerde çok şeyler var gönül kalp kırmayalım 9 0
  • Ah : belki de Aldığın Ahlar yüzünden böyle oldun, programlarında sürekli ağlayarak eski halini istiyorsun. Programlarında insanları Yerden yere vurdun ve sonuç herkes bir şekilde yoluna devam etti ama sen destek olmadan edemiyorsun daa.... 40 1 Yanıtla
  • Mebmen: İbo akıllanmadın. Allah herkese temiz ölüm versin. Çevrendekilerin para için yanında olduğunu unutma. Oğuz Yılmaz bu ülkenin Ahlaki olarak gösterilen sanatçılarından birisidir ve hiçbir zaman duruşunu değiştirmemiştir. Sen öylemisin bence kendini bir sorgula. 37 1 Yanıtla
  • Halil: Sen bu kibirin sayesinde bu haldesin zaten oguz yılmaz adam gibi adamdı ALLAH rahmetini esirgemesin insanlari rencide etmek icin yada karsilarinda ustunluk gostermek icin cok bilmis tavirlar sergiledin neden ölmedigini hic dusundunmu acaba oguz yilmaz öldü saglardan helallik almaya bak yıldız tilbeden baslayabilirsin isinden ettigin vanli yayinda boburlenerek anlatigin o kisiden devam edebilirsin 36 1 Yanıtla
    Adsız : Eezil ettiğini düşünürken kendi oldu haberi yok yıldızımız Çandır 0 0
  • Tabi: Senin helallik alman gereken cok ınsan var iboo 36 0 Yanıtla
  • Serhann: Şansın var,hala hayattasın.Bari helallik alman gereken başkaları varsa git,al onlardan. 30 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement