Huzur Aşktan Daha Çekici - Son Dakika
Magazin

Huzur Aşktan Daha Çekici

Huzur Aşktan Daha Çekici

Manken Merve İldeniz'in eski eşi Serdar Önal; zamanının en iyi modellerindendi.

13.08.2011 02:00  Güncelleme: 08:38

Manken Merve İldeniz'in eski eşi Serdar Önal; zamanının en iyi modellerindendi. Şimdilerde 'Heves olmanın ötesinde bir duygu' olarak tanımladığı fotoğrafçılıkla uğraşıyor. Göz bebeği ise sadece Merve İldeniz'le evliliğinden olan kızı Leyla... Şimdilerde Bodrum-İstanbul hattında yaşayan Önal; Harper's Bazaar'dan Fatma Nilgün Meral'e hayat hikayesini ve hayallerini anlattı...

ÇOK KÜLTÜRLÜ BİR AİLE

Doktor bir babanın oğlu olan, yedi yaşına kadar Diyarbakır'da yaşayan Önal, çok kültürlü bir ailenin içinde büyümüş. Alman bir anne, bir yanı Ermeni bir babaanne ve Türk bir dede; Önal'ın yaşamına Doğu'nun ve Batı'nın izlerini yansıtmış.

DOKTORLUK ONA GÖRE DEĞİL

Anadolu Lisesi'ndeki eğitimini başarıyla tamalayan Önal, ardından Çapa Tıp Fakültesi'ni kazanmış. Hem de ilk bin kişinin içine girerek... Ancak o, üniversitenin ilk yıllarında doktorluğun ona göre olmadığını düşünmüş.

İYİ PARALAR KAZANDIK

Bir gün kendisi gibi başka bir yakışıklı doktor adayı arkadaşına eşlik etmek için ilk kez bir fotoğraf çekimine gitmiş. O çekimde Önal'a hiç aklından geçmeyen bir teklif gelmiş. Bu teklif yepyeni, renkli bir hayatın da başlangıcı olmuş. Önal o yılları; "Zamanın moda sektörü bugünle kıyaslandığında; hem maddi, hem manevi olarak çok daha farklıydı. İyi para kazanıyor, iyi yaşıyorduk" diye anlatıyor.

İNSÜLİNLE YAŞIYOR

Serdar Önal; çocuk yaşından itibaren yaşadığı şeker hastalığını bugün, sürekli insülin kullanarak tedavi ediyor. Yaşadığı zorlukları gülümseyerek anlatan Önal; diyalize bağlı geçen dokuz ayını ise tamamen tarihe gömmüş. Üstelik, hayatını sürekli bu şekilde yaşayanları bildiği için, evrene teşekkür ediyor. O şimdi annesinin böbreğini taşıyor ve sağlıklı...

EVLİLİĞE İNANCI HİÇ YOK

Önal'ın hayatında aşk, yerini paylaşmaya, mutluluk ise kendini huzura teslim etmiş. Evliliğe inancı hiç yok; hatta hiç olmamış, ancak evlenmiş. Dokuz yıl süren bir ilişkisi ve 11 yıllık evliliği olmuş. Merve İldeniz'le evlilikleri bundan dört yıl önce resmen bitmiş.

KIZIM LEYLA'NIN HEP ARKASINDAYIM!

Kızım Leyla'nın hep arkasında olacağım, önünde değil! O; özel bir çocuk, ondan çok şey öğreniyorum. Bundan sonra benim için başka çocuk, başka evlilik yok! Ama büyük konuşmamak lazım

Yıllar içinde huzura teslim oldum. Benim için huzur, aşktan çok daha baştan çıkarıcı... Bu belki biraz da yaşanan yıllarla ilgili... Olgunlukla birlikte bir miktar yorgunluk da oluyor elbette...

Bodrum'da şu an denizin ortasında bir teknem var. İyot kokusuna ihtiyacım olduğunda, yanında anason tadıyla beni bekliyor.

SİNEMA YAPMANIN HAYALİNİ KURUYORUM

Kameranın önünde olduğum anlarda hissettiğim duygunun çok daha fazlasını kameranın arkasındayken yaşıyorum. Fotoğraf benim için gerçekten hevesten çok öte... İlgilenenler iyi bilir; fotoğrafın sonrasında su akar yolunu bulur ve çoğu insan sinemaya yönelir. Ben de açıkçası bunu istiyorum.

Uzun metraj öncesi bir ya da birkaç kısa film de çekebilirim. Ama hayalim uzun metraj... Kameranın arkasında olmak, iyi bir projeyle fotoğrafın uzantısında sinemayla buluşmak istiyorum. Bunlar düşünce aşamasında bile bana kendimi iyi hissettiriyor.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Huzur Aşktan Daha Çekici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement