Herkesin Harcı Değil... - Son Dakika
Magazin

Herkesin Harcı Değil...

Herkesin Harcı Değil...

AİLECE TATİL YAPIYORLAR Ünlü oyuncu Şebnem Özinal, eşi Şefik Öztek ve kızları Ayşe ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor.

15.07.2011 03:00

AİLECE TATİL YAPIYORLAR

Ünlü oyuncu Şebnem Özinal, eşi Şefik Öztek ve kızları Ayşe ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. La Boutique Alkoçlar Otel'de kalan Özinal, fotoğraflarının çekildiğini görünce, üzerine pareosunu giymeyi tercih etti. Çiftin küçük kızları Ayşe, objektiflere öpücük yollamayı ihmal etmedi.

ROGER SANCHEZ COŞTURDU

Grammy ödüllü ünlü DJ Roger Sanchez, geçtiğimiz gün Bodrum Ortakent'teki Fink Beach'te tatilcileri kendinden geçirdi. Partiye katılanlar arasında Murat Cevahir de vardı. Cevahir, Sanchez'in partisi için Çeşme'den Bodrum'a geldiğini söyledi.

YAT ŞOVA KATILDILAR

Geçtiğimiz gün Kempinski Bodrum'un marinası göz alıcı yatların gövde gösterisine sahne oldu. 12 yıldır yatçılık sektörüne hizmet veren Deniz Yatçılık, Kempinski Hotel Barbaros Bay ile birlikte, yat severlerle yatçılık mevsiminin gelişini kutladı. Etkinliğe, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan da katıldı.

SICAKTAN UYUDU

Uzun zamandır Bodrum'da tatil yapan Yiğit Özşener, geçtiğimiz gün sahilde güneşlenirken uyuyakaldı. Gün boyunca gölgede minderlerin üzerinde uyuyan ve denize girmeyen Özşener'in, akşam saatlerine kadar uyuması dikkat çekti.

Sabah : http://www. sabah. com. tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Herkesin Harcı Değil... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement