Hatice Gökçe’nin Açılışında Ünlü İsimler Boy Gösterdi! - Son Dakika
Magazin

Hatice Gökçe’nin Açılışında Ünlü İsimler Boy Gösterdi!

Hatice Gökçe’nin Açılışında Ünlü İsimler Boy Gösterdi!

Türkiye'de Erkek Giyiminin Öncü Tasarımcılarından Hatice Gökçe'nin Yeni Satış Noktası Teşvikiye'de Açıldı.

21.02.2011 11:49

Açılışa müzisyen Hayko Cepkin'den ünlü koreograf Uğurkan Erez'e birçok renkli isim katıldı.

Cesur tasarımlarıyla moda dünyasına yeni bir soluk getiren Hatice Gökçe 2011 Kış sezonu koleksiyonu Karakarga başta olmak üzere yeni tasarımlarını satışa sunacağı yeni mekanını Teşvikiye'de açtı. Açılıştaki kalabalık ve renkli görüntüler Hatice Gökçe Fashion Hub'ın moda severler tarafından çok sevileceğinin sinyallerini verdi.

Hatice Gökçe'yi bu mutlu gününde daha önce birlikte çalıştığı müzisyen Hayko Cepkin, ünlü koreograf Uğurkan Erez, manken Serkan Tan, AVVA markasının sahibi Volkan Atik, İç mimar Emre Doğ ve Moda İletişimi ve PR Danışmanı Metin Gürsoy başta olmak üzere moda ve müzik dünyasının tanınan simaları yalnız bırakmadı. Hatice Gökçe'nin 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu Jön Türkler defilesinin de artistik yönetimini ve koreografisini üstlenmiş olan koreograf Bilge Tuğsuz'da açılıştaydı.

Hatice Gökçe konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez demiş biri. Karakarga şimdi kanatlarını açtı. Artık sesi daha güçlü çıkacak ve oynamaya daha hevesli olacak. Bizim için çok özel bir anlamı olan bu mekanın tüm karakargaların uğrak yeri olmasını diliyoruz."

İlgili Kişi:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Hatice Gökçe’nin Açılışında Ünlü İsimler Boy Gösterdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement