Hamiyet Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Hamiyet Hayranlarını Coşturdu

Hamiyet Hayranlarını Coşturdu

İzmir'in eğlence mekanlarından Alem Bar'da sahne alan ünlü şarkıcı Hamiyet, hayranlarına sabahın ilk ışıklarına kadar konser verdi.

27.02.2013 00:21

İzmir'in eğlence mekanlarından Alem Bar'da sahne alan ünlü şarkıcı Hamiyet, hayranlarına sabahın ilk ışıklarına kadar konser verdi. Sevilen şarkıcı, Eylül Metin'in sahibi olduğu Alem Bar'da, yeni şarkılarının yanı sıra eski şarkılarına da yer vererek ilgi topladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde şarkıcıya mekan sahibi Eylül Metin de eşlik etti. İkilinin muhteşem yorumu barı dolduran hayranlarından alkış aldı.

Uzun bir aradan sonra yakın dostu Eylül Metin'in sahibi olduğu bara gelerek iki gün sahne alan Hamiyet, zaman zaman duygusal zaman zaman hızlı şarkılar söyledi. Güzel sanatçı, İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Eylül Metin'in sesini hep beğendiğini ifade eden Hamiyet, "İleride çok büyük başarılara imza atacak. 2013 yıl içerisinde çıkaracağım albümümde kendisiyle beraber düet yapmak isterdim" diye konuştu. Hamiyet, Eylül Metin ile dostluklarının çok uzun zamanlara dayandığını ifade ederek şunları söyledi: "Bizim aramızda birbirimize karşı muhteşem bir sevgi var. Bizim dostluğumuz ölene kadar sürecektir." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Hamiyet Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement