Güzeller At Bindi - Son Dakika
Magazin

Güzeller At Bindi

Güzeller At Bindi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Akyarlar Köyü'nde bu yıl ilk kez düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 Kıtanın Güzeli) yarışmasına katılmak üzere Bodrum'da kampa giren güzeller at bindi.

14.05.2013 17:48

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Akyarlar Köyü'nde bu yıl ilk kez düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 Kıtanın Güzeli) yarışmasına katılmak üzere Bodrum'da kampa giren güzeller at bindi. Bazı güzellerin binicilikteki ustalığı dikkat çekti.

Akyarlar Köyü'nde yarın akşam Jolly Tur ve Kefaluka Otel tarafından düzenlenecek 'Miss 7 Continents' yarışması için ilçeye gelerek kampa giren 21 ülkenin güzeli bugünü dinlenerek geçirdi. Yarışmanın jüri üyesi, sinema oyuncusu Salih Güney'le Turgutreis'teki Country Runch ve Gümüşlük'deki Victorias at ve binicilik çiftliklerine giden güzeller önce atları sevdi, sonra da bindi. Bazı güzellerin binicilikteki ustalığı dikkat çekti. Bodrum'da tatilde bulunan Salih Güney de güzellerle keyifli bir gün geçirdi.

Yarın düzenlenecek yarışmada birinci olacak güzelin 21 Kasım 2013 tarihinde Malezya'da yapılacak Dünya Kainat Güzeli Yarışması'na katılacağı belirtildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Güzeller At Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement