Gökçe'nin Ağzı Fena Bozuldu - Son Dakika
Magazin

Gökçe'nin Ağzı Fena Bozuldu

Gökçe\'nin Ağzı Fena Bozuldu

'Kayıp Şehir' dizisinde Aysel'i canlandıran Gökçe Bahadır'dan küfür itirafı.

27.12.2012 06:02  Güncelleme: 10:17

Kanal D'deki 'Kayıp Şehir' dizisinde Aysel'i canlandıran Gökçe Bahadır daha önce hiç küfür etmediğini söyledi.

Kanal D'deki 'Kayıp Şehir'in 'Aysel'i Gökçe Bahadır bu rolden önce hiç küfür etmediğini, hatta bilmediğini söyledi. Gökçe Bahadır, "Arkadaşlarıma sorup öğrendim. Ayna karşısında küfür etme provası yaptım. Yalanım yok, küfür beni de rahatlattı" dedi.

DİZİNİN KONUSU

Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin'in rol aldığı "Kayıp Şehir" hem konusu hem de güçlü kadrosuyla seyircinin yeni tutkusu olmaya başlayan bir dizi.

Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu'na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça'nın kaleme aldığı, müziklerini ise Demir Demirkan'ın yaptığı dizi, İstanbul'un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların maruz kaldığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne serecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gökçe'nin Ağzı Fena Bozuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement