Gökçe Bahadır'ın Çok Konuşulan Gelinliğinin Fiyatı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Gökçe Bahadır'ın Çok Konuşulan Gelinliğinin Fiyatı Ortaya Çıktı

Gökçe Bahadır\'ın Çok Konuşulan Gelinliğinin Fiyatı Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, 25 Şubat'ta müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturmuştu. Gökçe Bahadır, gelinliği sosyal medyada gündem olmuştu. İşte Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin fiyatı...

28.02.2022 09:27  Güncelleme: 09:35

'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, müzisyen Emir Ersoy ile evlenmişti. Sezen Aksu'nun proje albümünde tanışan ikili, Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Bahadır'ın siyah kuşak ve siyah eldiven detayıyla dikkat çeken gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı. Bahadır'ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaptı.

Ersoy'un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu. Züleyha Kuru imzalı gelinlik ve damatlıkla göz kamaştıran ünlü çiftin, Gökçe Bahadır'ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak.

Başrolünde yer aldığı dizinin çekimlerinden dolayı gelinliğini set arasında seçen 40 yaşındaki oyuncu, starplez gelinlik tercih ederken, siyah tül eldiven, siyah kuşak ve kısa duvak kullandı. 'Kim Nerden Aldı' isimli Instagram sayfasının ulaştığı modacı Züleyha Kuru, Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin 85 bin TL olduğunu açıkladı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Gökçe Bahadır'ın Çok Konuşulan Gelinliğinin Fiyatı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement