Gizli Saklı dizisinde yaşanan hata sosyal medyada gündem oldu! Oyuncu Flordun'un bile dikkati dağıldı - Son Dakika
Magazin

Gizli Saklı dizisinde yaşanan hata sosyal medyada gündem oldu! Oyuncu Flordun'un bile dikkati dağıldı

Fox Tv'de yayınlanan Gizli Saklı dizisindeki yaşanan bir çekim hatası sosyal medyada gündem oldu. Restoran sahnesinde bir figüranın boş tabaktan yemek yemesi izleyicilerin dikkatinden kaçmazken oyuncu Tardu Flordun'un da bu sahnede dikkatinin dağılması izleyenleri gülme krizine soktu.

04.07.2022 16:50  Güncelleme: 08:48

Başrollerini Sinem Ünsal ve Halit Özgür'ün paylaştığı Gizli Saklı dizisigeçtiğimiz haftalarda Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Kadrosun birçok başarılı oyuncu bulunan dizinin son bölümündeki hata ise sosyal medyaya damga vurdu.

BOŞ TABAKTAN YEMEK YEDİ

Tardu Flordun'un olduğu restoran sahnesinde yan masada oturan bir figüranın sanki tabağında yemek varmış gibi bir şeyler yemesi bazı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Figüranın boş tabaktan yemek yemesi Tardu Flordun'un dahi çekim sırasında dikkatini dağıttı. Kısa süre içerisinde sosyal medyaya düşen görüntüler, birçok kişi tarafından paylaşılarak tiye alındı.

Gizli Saklı dizisinde büyük hata! Görenler gülme krizine girdi
Gizli Saklı dizisinde büyük hata! Görenler gülme krizine girdi
Gizli Saklı dizisinde yaşanan hata sosyal medyada gündem oldu! Oyuncu Flordun\'un bile dikkati dağıldı

Son Dakika Magazin Gizli Saklı dizisinde yaşanan hata sosyal medyada gündem oldu! Oyuncu Flordun'un bile dikkati dağıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bulent Cebeci: Boş baklava boş tost ve boş dürüme gönderme olmuş 4 0 Yanıtla

Advertisement