'Geniş Aile'nin Günü Değişti! - Son Dakika
Magazin

'Geniş Aile'nin Günü Değişti!

\'Geniş Aile\'nin Günü Değişti!

"Geniş Aile", Bugünden İtibaren Artık Pazar Akşamları Ekrana Gelecek.

16.09.2010 17:18

Cevahir çapkınlık peşinde

Kanal D’nin başrollerinde; Ufuk Özkan, Rojda Demirer, Rasim Öztekin, Mine Teber, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Bihter Dinçel, Ceren Bozoğlu ve Tanju Tuncel’in oynadıkları sevilen dizisi “Geniş Aile” yine kahkaha ve neşe dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; çapkınlık yapmaya çalışan Cevahir, söylediği yalanlarla ortalığı yine karıştırıyor.

Cevahir’e askerdeyken bir süre kur yaptığı Su adlı bir kızdan telefon gelir. Su, Cevahir’i görmek için İstanbul’a yola çıkmıştır. Cevahir, hemen Su’yu eve atmanın yollarını araştırır. Ancak bütün aileden kurtulmak kolay değildir. Şeytana bile pabucunu ters giydiren Cevahir bunun da bir yolunu bulur. Dedesinin kaza geçirdiğini söyleyerek herkesi apar topar Kayseri’ye yolcu eder. Evde bir Zeynep, bir de Zekai kalmıştır. Fakat Cevahir’in evdeki hesabı yine çarşıya uymaz. Su’yu gizlice eve sokar ama evde yalnız kalmayı bir türlü başaramaz. Çünkü Zeynep de yardım için arkadaşı Vakkas’ı eve almıştır. Sadece evde değil sokakta da işler karışır. Kayseri otobüsü yolda arıza yapınca Kuddusi, babasını arar ve gerçeği öğrenir. Kirişçioğulları bunun hesabını sormak üzere eve geri dönerler. Zeynep’in abisi ise hapishaneden ziyarete Koyu Bilal’lerin evine gelir. Böcek ilacı deneme işine giren Ulvi ise yanlışlıkla kendini ve Sevim’i böcek ilacı ile zehirlemeyi başarır.

Yapım : D Productions

Dramalar Koordinatör : Lale Eren

Uygulayıcı Yapımcı : Ahmet Kayımtu

Yönetmen : Ömer Uğur

Senaryo : Cüneyt İnay

Müzik : Cem Erman

Oyuncular : Cevahir (Ufuk Özkan), Zeynep (Rojda Demirer), Kuddusi (Rasim Öztekin), Muazzez (Mine Teber), Koyu Bilal (Fırat Tanış), Mürsel (İlker Ayrık), Nazan (Bihter Dinçel), Sevim (Yeşim Ceren Bozoğlu), Devir (Mustafa Uzunyılmaz), Zekai (Bora Akkaş), Pırıl (Gizem Akman), Ulvi (Bülent Çolak), Müfit (Ahmet Sarsılmaz), Kütük (Tolga Canbeyli), Nevriye (Betül Arım) ve Hafize (Tanju Tuncel)

Yayın Tarihi : 19 Eylül Pazar/2010

Yayın Saati : 20.00

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Geniş Aile'nin Günü Değişti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement