Galatasaray Yenerse Beni Eve Almaz - Son Dakika
Magazin

Galatasaray Yenerse Beni Eve Almaz

Galatasaray Yenerse Beni Eve Almaz

Özge Borak ile 'We Will Rock You' müzikalini izleyen Ata Demirer, Galatasaray'ın yenmesi halinde eşinin kendisini eve almayacağını söyledi.

12.05.2013 06:02  Güncelleme: 08:34

Dünyaca ünlü müzikal 'We Will Rock You', Türkiye'deki son hafta sonuna girdi. İngiltere'de 12 yıl kapalı gişe oynayan müzikale ünlü isimler de yoğun ilgi gösteriyor.

'ABLA ÇİÇEK AL!'

Ata Demirer- Özge Borak, Cansel-Pınar Elçin, Sedef Avcı- Kıvanç Kasabalı ve Hıncal Uluç; müzikali önceki gün izleyenler arasındaydı. Gösteriyi neredeyse tüm parçalara eşlik ederek izleyen Ata Demirer, "Ben 80'lerin çocuğu olduğum için daha da severek izledim" dedi. Demirer; arabaya binerken kapıyı kilitleyip kendisini dışarda unutan eşine, "Abla çiçek alırmısın? Ne olur abla" diye seslenip herkesi güldürdü. Ünlü komedyen gazetecilerin "Eşiniz sizi eve almasa ne yapardınız?" sorusuna " Galatasaray, hafta sonu Fenerbahçe'yi yenerse, beni eve almaz zaten" cevabını verdi.

KARNI İYİCE BELİRGİNLEŞTİ

Müzikali izleyenler arasında yer alan Kıvanç Kasabalı ve Sedef Avcı çifti, çıkışta gazetecilere "Kesinlikle görülmesi gereken bir gösteri" dedi. Hamileliği ilerleyen Avcı'nın karnının iyice belirginleştiği de dikkatlerden kaçmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Galatasaray Yenerse Beni Eve Almaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement