Gaga Değil Bizim Zeynep - Son Dakika
Magazin

Gaga Değil Bizim Zeynep

Gaga Değil Bizim Zeynep

Sakarya Üniversitesi'nde konser veren Zeynep Dizdar, dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'ya olan benzerliği ile dikkat çekti.

21.12.2012 06:03  Güncelleme: 10:56

Yeni tarzıyla Lady Gaga'nın çakması gibi duran ünlü şarkıcının yeni tarzı görenleri hayrete düşürdü. Zeynep Dizdar, giysileri sahnedeki hareketleriyle dünyaca ünlü pop yıldızı Lady Gaga'nın ikizi gibiydi.

YENİ İMAJIYLA ŞAŞIRTTI

Son single çalışmaları 'Maske' ile büyük beğeni toplayan pop müziğin güçlü kadın vokallerinden Zeynep Dizdar ve ünlü dj Murat Uyar, dün gece Sakarya Üniversitesi'nde sahne aldı.

KIYAMETİN SON KONSERİ

Zeynep Dizdar ve ve ünlü dj Murat Uyar 'Kıyametin son konseri' adıyla sahne alarak hayranlarına oldukça eğlenceli dakikalar yaşattı.

ZEYNEP GAGA OLMUŞ

Dizdar, dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'ya olan benzerliği ile dikkat çekti. Zeynep; gözlüğü ve sahne kostümüyle ünlü yıldızın ikizi gibiydi.

EVLİLİĞİ SALLANTIDA

Zeynep Dizdar, katıldığı 'Cem Özer ile Laf Lafı Aşıyor' programında evliliği hakkında konuşmuştu.

Dizdar, evliliğin iyi gitmediği belirterek " Şu anda sallantıda. Evlilik tek kişiyle olmuyormuş, aileler giriyor araya. Giydiğim şorta bile laf söylenir hale geldi. Ben sanatçıyım, elbette bunu yapacağım. Kendi kurallarımı kendim koyarım" açıklamasında bulunmuştu.

Zeynep Dizadar'ın yeni imaj çalışmalarının da bu evlilik problemlerinin bir dışavurumu olduğu söyleniyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gaga Değil Bizim Zeynep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement