Fırat Kahraman: Instagram Fenomeni, Youtuber ve Profesyonel Vücut Geliştirmeci - Son Dakika
Magazin

Fırat Kahraman: Instagram Fenomeni, Youtuber ve Profesyonel Vücut Geliştirmeci

Fırat Kahraman: Instagram Fenomeni, Youtuber ve Profesyonel Vücut Geliştirmeci

2018 yılında çılgın Instagram fenomeni olarak tanınan Fırat Kahraman, daha sonra YouTube'da çektiği videolarıyla da fenomen oldu. Aynı zamanda ileri seviye bir ağır sıklet vücut geliştirmecisi olan Kahraman, oyunculuk hayallerini gerçekleştirerek sinema sektöründe de yer aldı. Hollywood'u hedefleyen Kahraman, İngilizce eğitimi de aldı. Haberde ayrıca Kahraman'ın başrolünde ve yapımcılığında yer aldığı bir film projesi de bahsediliyor.

21.09.2023 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 yılında çılgın Instagram fenomeni olarak tanınan ve daha sonra YouTube'da çektiği para dağıtma ve çeşitli videolarıyla fenomen olan Fırat Kahraman aynı zamanda ileri seviye yani profesyonel bir ağır sıklet vücut geliştirmecisidir.

Oyunculuk hayali çok erken yaşlarda başlayan Fırat Kahraman, 2019 yılında ise sinema sektöründe Türkiye'deki en genç yapımcılardan biri olarak, kendi filminin başrolünde ve yapımcılığında yer alarak giriş yaptı.

firatkahraman-1.jpg

Bir çok dil konuşabilen, Hollywood'u çok erken yaşlarda kendine hedef seçen Fırat Kahraman, hedefinden ötürü 2019 yılında İngilizce dili eğitimi de aldı.

Havas İlm-i Cin Film Konusu

firatkahraman-afis.jpg

Geceleri sık sık paranormal olaylar yaşayan ve kabuslar gören Ali, gece yarıları ansızın korku ve panik içinde uyanır. Bu paranormal olaylar, Ali'nin nişanlısı Sinem'i de etkilemeye başlar. Çiftin başlarından geçen olaylar, kötü sonuçlara sebep olur.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Fırat Kahraman: Instagram Fenomeni, Youtuber ve Profesyonel Vücut Geliştirmeci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement