Film Beğenilirse Senaristlik Yapacağım - Son Dakika
Magazin

Film Beğenilirse Senaristlik Yapacağım

Film Beğenilirse Senaristlik Yapacağım

Oyuncu Şafak Sezer'in yeni filmi 'GDO'nun tanıtımı geçtiğimiz cuma günü Balat'ta yapıldı.

03.09.2012 06:03  Güncelleme: 09:00

Oyuncu Şafak Sezer'in yeni filmi 'GDO'nun tanıtımı geçtiğimiz cuma günü Balat'ta yapıldı. Balatlı üç kardeşin maceralarını anlatan filmin tanıtımına; 'GDO'ya hem senarist, hem de oyuncu olarak imza atan Şafak Sezer'in yanı sıra yönetmen Murat Aslan ve oyuncular Volkan Başaran, Serkan Şengül, Durul Bazan ve Melisa Aslı Pamuk da katıldı.

ZOMBİNİN ÖYKÜSÜ

İlk kez senaristlik yaptığını söyleyen Sezer, "Yönetmenlik bana göre değil. Bu senaryonun beğenilmesi halinde senaristliğe devam edebilirim ancak yönetmenlik yapmam" dedi. Filmin isminin genetiği değiştirilmiş ürünlerle ilgisi olmadığını da söyleyen Sezer, "Daha sonra GDO'lu yiyecekler yüzünden zombi olan bir adamın hikayesini de yazacağım ama bu film ismini Gürkan, Orhan ve Duran isimli üç kahramanın baş harflerinden alıyor" diye konuştu.

ŞAFAK' IN KALEMİ İYİ

İlk kez kendi senaryosu olmayan bir filmi yönettiğini söyleyen Murat Aslan da " Şafak'ın kalemi çok kuvvetli. Onun yazdığı her filmi hiç tereddüt etmeden çekmek isterim" dedi.

OYUNCULUĞUM KONUŞULSUN

2011 Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan Melisa Aslı Pamuk, "Güzelliğimle değil, oyunculuğumla var olmalıyım. Yapımcılar bana güzel olduğum için değil; çok iyi bir oyunculuk sergilediğim için rol versinler istiyorum" diye konuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Film Beğenilirse Senaristlik Yapacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement