Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı - Son Dakika
Magazin

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı

Haklarında çok sayıda iddia çıkan güzellik merkezi sahibi fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu iddia eden bir video çekti. Özlem Öz, ''Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı'' notuyla paylaştığı videoda, ''Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden.'' dedi.

08.11.2023 19:52  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, haklarındaki soruşturma nedeniyle tutuklanmasından sonra gözler sosyal medyadaki diğer fenomenlere çevrildi. O fenomenlerden olan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, altınlarının imitasyon olduğunu iddia etti.

BU KEZ DE ÖZLEM ÖZ VE TAYYAR ÖZ ÇİFTİ GÜNDEMDE

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından yakın zamanda hızla zengin olan ve gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomenleri gündeme gelmeye başladı. Polat çifti hakkındaki "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma sürürken bu kez de gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti radara girdi.

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı: Utanıyorum kendimden

"ALTINLARIM İMİTASYON" DEDİ

Güzellik merkezi sahibi ve şaşaalı hayatlarıyla adından söz ettiren Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinden dikkat çeken bir paylaşım geldi. Özlem Öz, sosyal medya hesabından "Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı" notuyla paylaştığı videoda, "Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım." ifadelerini kullandı.

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı: Utanıyorum kendimden

ÖZLEM LİNA ÖZ KİMDİR?

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamladı. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar Taylan Öz ile evlendi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor. 2021 yılında büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şimdilerde 2.5 milyon takipçisi olan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde eleştiriler almasıyla gündeme gelmişti.

TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?

Op. Dr. Tayyar Taylan Öz 1987 yılında Kahramanmaraş'ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı Kışla köyünde tamamlayan Öz, lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde okudu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanan Öz, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonucunda İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümüne girdi. Öz, 5 yıl sonra ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını aldı.

Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Magazin

Son Dakika Magazin Fenomen Özlem Öz, altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement