Fatih, Yeşilçam'ın Jönlerini Ağırladı - Son Dakika
Magazin

Fatih, Yeşilçam'ın Jönlerini Ağırladı

Fatih, Yeşilçam\'ın Jönlerini Ağırladı

Yeşilçam'ın unutulmaz jönlerinden Ediz Hun ve Engin Çağlar, Fatih Belediyesi'nin düzenlediği "Yeşilçam Yıldızları" söyleşinde sevenleriyle buluştu.

29.11.2012 18:32

Yeşilçam'ın unutulmaz jönlerinden Ediz Hun ve Engin Çağlar, Fatih Belediyesi'nin düzenlediği "Yeşilçam Yıldızları" söyleşinde sevenleriyle buluştu.

Fatih Belediyesi'nin düzenlediği "Yeşilçam Yıldızları" söyleşisi, Türk sinemasının iki dev ismini ağırladı. Ali Emir Efendi Kültür Merkezi'nde ünlü oyuncu Engin Çağlar'ın moderatörlüğünde Ediz Hun'un katılımıyla düzenlenen söyleşiyi çok sayıda kişi takip etti. Ediz Hun'un orijinal film afişinden sergiler ve filmlerinden seçilmiş sahnelerin gösterimi yapıldı. Ediz Hun, hayatını ve dolu dolu geçen sinema yıllarını hayranlarıyla paylaşırken, sohbetin sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

Söyleşiye katılan öğrencilere nasihatlerde bulunan Ediz Hun, "1973-1974 yıllarında sinema farklı yönlere çekilmek istendi. Bu yüzden eşim ve 1 yaşındaki kızımla Norveç'e yerleştim ve

35 yaşında üniversiteye başladım. Bu yaşta üniversiteye gidilir mi diye düşünmeyin. Hiçbir şey için geç değil. Yeter ki azmedin, karar verin ve ne istediğinizi bilin" dedi.

Konuşmaların ardından Engin Çağlar, Ediz Hun'a plaket ve çiçek takdim etti. Engin Çağlar'ın önümüzdeki aylarda konuk edeceği Yeşilçam yıldızlarının ise Eşref

Kolçak ve Hülya Koçyiğit olacağı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Fatih, Yeşilçam'ın Jönlerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement