"Eurovısıon'da Bonomo'nun Şansı Yok" - Son Dakika
Magazin

"Eurovısıon'da Bonomo'nun Şansı Yok"

"Eurovısıon\'da Bonomo\'nun Şansı Yok"

Ünlü sanatçı Ufuk Yıldırım, Radyo Pause'nin Vesaire programına konuk oldu.

29.03.2012 10:49  Güncelleme: 11:12

Ünlü sanatçı Ufuk Yıldırım, Radyo Pause'nin Vesaire programına konuk oldu.

Hikayelere ve şiirlere kattığı duygu ile hayran kitlesine sahip olan Ömer Köroğlu'nun yapımcılığını üstlendiği "Ömer Köroğlu ile Vesaire" programına katılmak için İzmir'e gelen Ufuk Yıldırım'ın, gece boyunca canlı olarak çaldığı birbirinden güzel şarkılara İzmir'in sevilen seslerinden Pelin Elitez eşlik etti. Programa telefonla bağlanan Deniz Seki, Hakan Altun, Gökhan Tepe ve Çelik gibi ünlü sanatçılar da geceye renk kattı. Ufuk Yıldırım, bu yıl Bakü'de yapılacak Eurovision yarışmasında Can Bonomo'nun

Türkiye'yi temsil etmesiyle ilgili olarak, "Can Bonomo'nun şarkılarını dinlemedim. Eurovision'da başarı yakalayacağına inanmıyorum" dedi.

İzmir'e sık sık geldiğini belirten Yıldırım, İzmir'in ikinci mekanı olduğunu, bütün sanatçı dostları gibi İzmir'e çok sık gelip gittiğini söyledi. Yıldırım, "Albüm çalışması düşüncem yok. Aranjelere devam ediyorum. Pelin Elitez gibi genç yeteneklere destek vereceğim" diye konuştu.

İzmirli radyo programcısı ve şair Ömer Köroğlu ise, programında Ufuk Yıldırım gibi usta bir sanatçıyı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, gece telefonla bağlanan sanatçılara da teşekkür etti.

Radyo Pause Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Kar, İzmirli dileyicilere her geçen gün daha farklı proje ve programlar sunacaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Eurovısıon'da Bonomo'nun Şansı Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement