Eski Eşi İpek Tuzcuoğlu'na Borç Taktı - Son Dakika
Magazin

Eski Eşi İpek Tuzcuoğlu'na Borç Taktı

Eski Eşi İpek Tuzcuoğlu\'na Borç Taktı

İpek Tuzcuoğlu, eski eşi Enver Selim Kurtoğlu'nu savcılığa şikayet etti.

06.02.2013 06:03  Güncelleme: 09:08

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu, eski eşi Enver Salim Kurtoğlunun kendisinden tam 500 bin lira borç aldığını ancak borcunu geri alamadığını belirtti ve eski eşinden şikayetçi oldu.

İLİŞKİLERİ SADECE 8 AY SÜRDÜ

Tuzcuoğlu ve Kurtoğlu arasında yaşanan aşk 8 ay gibi çok kısa sürede sona erdi. İlişki sona erdi ermesine ama aralarındaki kavga hala sürüyor... İpek Tuzcuoğlu; 2012'de, Sevgililer Günü'nde New York'ta evlendiği Enver Selim Kurtoğlu ile aynı yıl Çorlu'da 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanmıştı.

Ancak iddiaya göre Kurtoğlu hakkında birkaç dolandırıcılık davası bulunuyordu. Ünlü oyuncu bu konuyu şöyle dile getirnişti: "Hakkındaki dolandırıcılık davalarını bilmeden evlenmişim" Ünlü oyuncu bu serzenişle de kalmadı ve eski eşini dolandırıcılık suçlamasıyla mahkemeye verdi.

"ARABAYI ZOR ALDIM"

Tuzcuoğlu, verdiği dilekçede eski eşinin kendisinden aldığı 500 bin lirayı geri vermediğini iddia etti. Ünlü oyuncu, eşine evlilikleri sırasında bir de araba verdiğini ama aracı zar zor geri alabildiğini belirtti. Tuzcuoğlu'nun şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Dolandırıcılık Bürosu soruşturma başlattı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eski Eşi İpek Tuzcuoğlu'na Borç Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement