Ece Uslu 40'ından Sonra Açıldı - Son Dakika
Magazin

Ece Uslu 40'ından Sonra Açıldı

Ece Uslu 40\'ından Sonra Açıldı

Ünlü oyuncu Ece Uslu 40'ından sonra kendini yeniden keşfetti.

29.01.2013 14:03  Güncelleme: 15:43

Ece Uslu, aşksız bir hayat düşünemiyor. Ama aşkın da Elif Şafak'ın "Aşk" romanında bahsettiği gibi olmadığını söylüyor: "Öyle olsa insanların karakteri ne olurdu?" Uslu, aşka bakışını ve hakkında merak edilenleri Seninle dergisine anlattı.

Ayrıca 40 yaşındaki güzel oyuncu Ece Uslu, Seninle dergisine verdiği pozlarla yürek hoplattı.

Hanımefendi rollerin kadını Uslu'yu en son "Kızım Nerede" dizisiyle ekranlarda görmüştük. Bugüne dek güzelliğini ve seksapalitesini ön plana çıkaran rollerden uzak duran Uslu, son yıllarda kendisini yeniden keşfettiğini dile getirdi. Bu konudaki bir soruya da şöyle cevap verdi:

Hangisini daha çok seviyorsunuz; kendi halinde sessiz, güzel, başarılı Ece'yi mi, yoksa tüm bunların yanına biraz da seksapaliteyi katmış Ece'yi mi?

Öncelikle ben özel hayatımda seksi kıyafetler giyip dolaşan bir insan değilim. Ancak özel davetler ve moda çekimleri gibi işlerde konsepte bağlı olarak farklı kıyafetlerle görünebiliyoruz. Bu da işimizin bir parçası bence.

Hangisini daha çok sevdiğime gelince; ben olduğum gibi olmayı seviyorum. Ama bunun yanı sıra son fotoğraflarımın da beğenilmesi beni mutlu etti. Demek ki seksi de olabiliyormuşum, ne mutlu bana...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ece Uslu 40'ından Sonra Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement