Dila Hanım'ın Çekimlerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Magazin

Dila Hanım'ın Çekimlerine Yoğun İlgi

Dila Hanım\'ın Çekimlerine Yoğun İlgi

Bir televizyon kanalında yayınlanan "Dila Hanım" dizisinin bir bölümü, eski Adana Adliyesi'nde çekildi.

20.12.2012 10:29  Güncelleme: 10:37

Bir televizyon kanalında yayınlanan "Dila Hanım" dizisinin bir bölümü, eski Adana Adliyesi'nde çekildi.

1977'de Necati Cumalı'nın aynı adlı eserinden beyaz perdeye de aktarılan Dila Hanım'ın televizyon uyarlaması, her Cuma bir özel televizyonda ekranlara geliyor. Zülküf Yücel'in senaryolaştırdığı, Onur Tan'ın yönettiği dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'in rol aldığı dizinin çekimleri, Adana'da yapılıyor. Eylül ayında başlayan ve Barazoğlu İhsan Beyin karısı Dila Hanım, bir arazi anlaşmazlığı yüzünden kocasını vuran Karadağlı Rıza'yı öldürmeye yemin etmesini konu edinen filmde 14. bölüme gelindi. Bu hafta cuma günü 14. bölümün yayınlanacağı dizinin bir yandan da ileriki bölümlerinin çekimleri yapılıyor. Filmin adliyede çekilecek bir sahnesi için Adana'nın eski adliyesi kullanılırken, İnönü Caddesi de bir süre trafiğe kapatıldı.

Diziyi sürekli televizyondan takip eden Adanalılar, çekimlerin şehir merkezinde olduğunu duyunca adliye önüne akın etti. Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'i yakından görmek isteyen kadın, erkek, çocuk ve yaşlılar kaldırıma dizilerek tekrar tekrar çekilen sahneleri izledi.

Vatandaşlar Petekkaya'nın televizyondakinden daha uzun boylu olduğunu söylerken, Hatice Şendil'in ise daha güzel bir kadın olduğunu, onları gördükleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Dizi çekimleri bir süre sonra biterken, diziden görüntü çekilmemesi için görevliler çok büyük çaba sarf etti ancak vatandaşlar cep telefonlarıyla dizi çekimini görüntülemekten geri durmadı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Dila Hanım'ın Çekimlerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement