Dijital Ödül Kavgası - Son Dakika
Magazin

Dijital Ödül Kavgası

Dijital Ödül Kavgası

Yönetmen Ömer Faruk Sorak 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmine verilen 'En İyi Dijital Efekt Ödülü' ile dalga geçti: "Filmde dijital efekt yok ki!" Sorak'a....

07.06.2012 06:03

GECEDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM

Yeşilçam Film Akademisi Ödülleri, ilginç bir tartışmaya neden oldu. Her şey Ömer Faruk Sorak'ın "Hiç kullanmadığımız halde 'Aşk Tesadüfleri Sever' filmimiz 'En İyi Dijital Efekt Ödülü' kazandı. Geceden beri filmin neresinde dijital efekt vardı diye düşünüyorum" tweet'iyle başladı.

ÖDÜL YERİNE GÜLSEYDİNİZ

Cevap, geceyi organize eden isimlerden İsmail Güneş'ten geldi. Güneş; "Madem öyle, ödül için doldurulan başvuru formunda neden 'Dijital efekt kullandık' diye yazdınız" diye sorup "Özür dilemelisiniz" dedi. Sorak da "Bir yanlışlık olmuş evet ama siz ödül vermek yerine, bize gülmeliydiniz" dedi.

ÖSS'DE SALLAYANLAR GİBİ!

Sorak ardından, "İyiyi kötüden ayırması gereken jüridir. İzlediğiniz şeyi bizim beyanımıza göre değil, kendi birikimlerinize göre değerlendirseydiniz bugün bunları konuşuyor olmayacaktık" dedi ve jüriyi; ÖSS'de bildiklerini cevaplayan, bilmediklerini sallayan öğrencilere benzetti.

İNSANDA UTANMA OLUR!

Şahan Gökbakar da durumu Twitter'da ti'ye aldı: Bu ödül törenini yapanlarda biraz utanma olur yaaa! Ömer'in filmine hakaret etmek gibi bir şey bu. Ayıp, kepazelik!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dijital Ödül Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement