Crrks Mayıs'ta İstanbulluları Sanata Doyuracak - Son Dakika
Magazin

Crrks Mayıs'ta İstanbulluları Sanata Doyuracak

Crrks Mayıs\'ta İstanbulluları Sanata Doyuracak

Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRRKS) Mayıs ayı boyunca birçok önemli etkinlikle sanatseverleri buluşturuyor.

05.05.2013 11:05

Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRRKS) Mayıs ayı boyunca birçok önemli etkinlikle sanatseverleri buluşturuyor. Ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ve Vassilis Saleas, "İki Yaka Tek Nefes" konseriyle sanatseverlere dolu dolu bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRRKS) Mayıs ayında birbirinden güzel etkinlikleri sanatseverlerin ayağına getiriyor. Etkinlikler kapsamında 5 Mayıs Pazar günü "İki Yaka Tek Nefes" konseriyle dünyaca ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve Vassilis Saleas sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. CRRKS, 6 Mayıs Pazartesi ise, Balkan müziği severleri buluşturacak bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Balkan Brass Battle grubu en güzel Balkan ezgileriyle konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

FLAMENKO ATEŞİ SANATSEVERLERİ KAVURACAK

16 Mayıs Perşembe günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda İstanbullularla buluşacak olan Rojas ve Rodriguez Flamenko Topluluğu, flamenko ateşiyle sanatseverleri kavururken,

18 Mayıs Cumartesi akşamı ise, Kremlin Devlet Sarayı Kremlin Balesi meraklılarına görsel bir şölen sunacak. 30-31 Mayıs tarihlerinde ise ünlü İspanyol gitarist ve besteci Paco de Lucia sanatseverle buluşacak.

Etkinlik programı hakkında bilgi almak isteyen sanatseverler www.crrks.org adresinden takip edebilirler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Crrks Mayıs'ta İstanbulluları Sanata Doyuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement