Çeşme Tatil Günlüğü - Son Dakika
Magazin

Çeşme Tatil Günlüğü

Çeşme Tatil Günlüğü

Patroniçe iskelede Sosyetik güzel Siren Ertan önceki gün, eşiyle birlikte işlettiği 7800 adlı otelin iskelesinde, İstanbul'dan gelen bir arkadaşıyla güneşlendi.

26.07.2011 17:08

Patroniçe iskelede

Sosyetik güzel Siren Ertan önceki gün, eşiyle birlikte işlettiği 7800 adlı otelin iskelesinde, İstanbul'dan gelen bir arkadaşıyla güneşlendi. Otelde çalıştığı için tatil yapamadığını söyleyen Ertan, misafirleri sayesinde dinlenebildiğini söyledi.

En güzel öğretmen

Milli sörfçü Çağla Kubat, Alaçatı'da açtığı sörf okulunda miniklere ders vermeye başladı. Kubat, haftanın yedi günü, kendi adını taşıyan okulunda sörf dersleri verdiğini söyledi.

BİR aylığına geldi

Şirin Yalçın, 7800 otelin bir aylığına kiraladığı rezidansında tatil yapıyor. Önceki gün otelin iskelesinde gezerken görüntülenen Yalçın, yakında ablası Elif Dürüst'ün de kendisine katılacağını söyledi.

Memleketinde tatil yapıyor

Annesiyle birlikte Çeşme'de tatil yapan haber spikeri Özge Özsağman, önceki gün Dost Pide'de görüntülendi. Beyaz TV'ye transfer olan İzmirli spiker, önümüzdeki sezon, Seda Sayan'la birlikte bir sabah programı hazırlamayı planladığını belirtti.

Favorisi tahinli pide

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, önceki gün Dost Pide'de üç ayrı çeşit pide yerken görüntülendi. Nazilli doğumlu olan Dilmen, yediği üç pideden biri olan Nazilli usulü tahinli pideyi çok sevdiğini söyledi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çeşme Tatil Günlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement