Burcu'ya Kahkahalar Attıran Olay - Son Dakika
Magazin

Burcu'ya Kahkahalar Attıran Olay

Burcu\'ya Kahkahalar Attıran Olay

Ayşe Özyılmazel'in ergenliğe giren köpeği, Burcu Esmersoy'u gözüne kestirince olanlar oldu.

08.10.2012 06:03  Güncelleme: 08:54

Son dönemde katıldığı programlarda ve konu olduğu haberlerde ağlamasıyla ünlenen Ayşe Özyılmazel, bu sefer gerçekten güldürdü.

Ayşe Özyılmazel, dostu gibi sevdiği mini isimli köpeği ile gazetecilere yakalandı. Fakat Yılmazel bu sefer çıktığı şehir dışı seyahatlerde bile yanından ayırmadığı miniden dert yandı.

"ERGENLİK DÖNEMİNE GİRDİ BAŞA ÇIKAMIYORUM"

Ayşe Özyılmazel önceki akşam, köpeği Mini'yi Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilere Mini'den dert yanan Özyılmazel, köpeğinin sokakta gördüğü herkese saldırdığını ve gün boyu kendisini rahat bırakmadığını söyledi.

Ayşe Özyılmazel "Mini beyefendi ergenlik dönemine girdi. Başa çıkamıyorum." dedi. Hatta Mini'nin ergenlik krizi öyle boyutlara ulaşmış ki minik köpek boyuna bakmadan çok büyük işlere bile kalkışmış.

Yılmazel bir yaşadığını şöyle anlattı: Bodrum dönüşü Burcu Esmersoy ile karşılaştık. Bir anda Burcu'nun üzerine atladı. İkimiz de ne yapacağımızı şaşırdık. Dakikalarca güldük" dedi.

KÖPEĞİNİ ÇOK SEVİYOR

Bu yaz Bodrum Gümüşlük'teki evinde hafta sonları tatil yapan şarkıcı ve gazeteci Ayşe Özyılmazel, köpeği Mini'yi hem yanından hem de üzerinden ayırmamıştı!

Özyılmazel, önceki gün üzerinde Mini gibi bir spaniel'in resmi olan, daha önce Rihanna'nın da giydiği mayoyla görüntülendi. Özyılmazel, mayosunu internet üzerinden aldığını söylemişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Burcu'ya Kahkahalar Attıran Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement