Safiye Soyman'ın "Faik ev işinde çok iyi" sözlerine Bülent Ersoy'dan şaşırtan tepki - Son Dakika
Magazin

Safiye Soyman'ın "Faik ev işinde çok iyi" sözlerine Bülent Ersoy'dan şaşırtan tepki

Yeni programlarında ev işlerini beraber yapan çiftlerin cinsel hayatlarının daha iyi olmasıyla ilgili konuşan Safiye Soyman, "Faik ev işinde çok iyi" deyince Bülent Ersoy da "Faik'i merak ettim. Hiç enişteci olmadım ama ben sana bir kanlı gözyaşları döktüreyim de sen gör dünyanın kaç bucak olduğunu" diyerek ağızları açık bıraktı.

26.12.2023 11:00  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllar önce dünyayı gezerek program yapan Banu Alkan, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy, bu sefer de YouTube kanalında yayınlanan Dünya Güzellerim Masada programında bir araya geldi. Programdaki açıklamalarıyla dikkat çeken Ersoy, Faik Öztürk'ün ev işlerinde iyi olduğunu söyleyen Safiye Soyman'a verdiği "Faik'i merak ediyorum, hiç enişteci olmadım" tepki herkesi şaşkına çevirdi.

Yapılan bir araştırmaya göre ev işlerini beraber yapan çiftlerin cinsel ilişki uyumunun daha iyi olmasıyla ilgili konuşan ünlü isimler Bülent Ersoy, "Cinsellik olunca niye bana doğru bakılıyor? Bu iki tanesi ne yapıyor? Maşallah yalayıp yutuyorlar. Ama neticede hep bana bakılıyor. Yok benden başlamayın yavrum" dedi. Bunun üzerine Banu Alkan "Bülent Hanımcım biz Safiye'yle şeyiz..." deyinceDiva'dan "Nesiniz? Bakireler." şeklinde yanıt verdi.

Bülent Ersoy'dan olay yaratacak sözler: Enişteci olmadım ama Faik Öztürk'ü merak ediyorum

"ENİŞTECİ OLMADIM AMA FAİK'İ MERAK ETTİM"

Safiye Soyman da uzun yıllardır birlikte olduğu Faik Öztürk'ün ev işinden çok iyi olduğunu söyleyince araya giren Bülent Ersoy, "Şu Faik'i merak ettim. Hayatım boyunca hiç enişteci olmadım ama şu Faik'i... Ben sana bir kanlı gözyaşları döktüreyim de sen gör dünyanın kaç bucak olduğunu aptal Safiye" diyerek ağızları açık bıraktı.

Bülent Ersoy'dan olay yaratacak sözler: Enişteci olmadım ama Faik Öztürk'ü merak ediyorum
Safiye Soyman\'ın "Faik ev işinde çok iyi" sözlerine Bülent Ersoy\'dan şaşırtan tepki

Son Dakika Magazin Safiye Soyman'ın 'Faik ev işinde çok iyi' sözlerine Bülent Ersoy'dan şaşırtan tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kenan mutlu: Bu Bülent ersoyu makyajsız görsek korkarmiyiz acaba 85 5 Yanıtla
  • Necati Kaya: Makyajli halide korkunç değilmi. Ama olsun. O bu ülkenin renklerinden biri. Seviyoruz onuda. 16 18 Yanıtla

Advertisement