Bu Sonbahar Almazsam Çıldırırım! - Son Dakika
Magazin

Bu Sonbahar Almazsam Çıldırırım!

Bu Sonbahar Almazsam Çıldırırım!

Sevgili arkadaşlar, başlıkta da okuduğunuz gibi bu hafta, sonbahar için hazırladığım alışveriş listemi paylaşıyorum.

22.09.2012 06:03  Güncelleme: 08:12

Sevgili arkadaşlar, başlıkta da okuduğunuz gibi bu hafta, sonbahar için hazırladığım alışveriş listemi yazıyorum sizlere. Gerçekçi olmak gerekirse, bu listede saydığım bazı parçaları alamayacağım (maddi açıdan veya tarzıma uymadığı için)! Ama bu listenin; sadece benim değil, belki sizlerin de sezondan beklentilerine tercüman olabileceğini düşünüyorum. Hepimize iyi alışverişler ve tüm aldıklarımızı giyebilecek hava şartları diliyorum.

İÇ GÜZELLİK

H & M iç çamaşırları yeni sezonda almazsam çıldıracağım ilk parçalardan. Bu kadar uygun fiyata, bu kadar şık çamaşırlar aldım ki, almaya da devam edeceğim.

SOĞUK HAVA KAPIDA

Burberry Prorsum'un içi kürklü trençkotu rüyalarıma giriyor resmen. Alacaksın, senelerce giyeceksin; hem üşümeyeceksin, hem de trendy olacaksın. Evet, belki üç-beş ay başka bir şey alamayacaksın ama yolu yok, alacaksın!

EN ÇOK KAFAM ÜŞÜR

Benetton'un sonbahar koleksiyonunu çok beğendim! Senelerdir renkleri ustaca kullanan marka, bu sezon klasik kesimlerine zarif bir trendy'lik katmış ki; işte ben bunu seviyorum aslında. Seçtiklerim ise iki renk şapkalar (bordo ve turuncu tercihim oldu) ve panço görünümlü ceket. İkisini de aldım gitti.

DIŞ GÜZELLİK

Mavi'nin kataloğundaki kıyafetleri almak ve hep ama hep onu giymek istiyorum. Lacivert, kloş, önden düğmeli eteği, jean gömleği ve altına o botları...

BİRAZ DA BAKIM

Herkes son günlerde Givenchy'nin yeni 'dantel cilt bakım maskesi'ni konuşuyor. Bu maskenin anti aging özelliği bulunuyor. Etkili nemlendirme gücüne sahipmiş. Henüz Türkiye'de satılmıyor ama dört gözle gelmesini bekliyorum.

AYAKLARIM İÇİN

Zanotti'nin zımbalı botlarına kim bayılmaz? Ama benim param yetene kadar out olurlar herhalde! Ben alamıyorum, bari siz alın. Yazın Toms'lar out olmuştu ama sonbahar sezonu içi kürklü Toms'lar yapmışlar; rahatlığı ön planda tutarsak alınmalı derim ben. Beymen'lerde... Oxford tipi topuklu bootie'ler çok moda; hem renk, hem tarz olarak. Aslında benim moda olmasa da kullandığım bir model. Bulmuşken alınmalı. İnci'de gördüm, çok şıktı.

BORDOSUZ OLMAZ

'Tek renk' modasına uymalıyız. Bu ayakkabıların üstüne bordo bir takım iyi gider, değil mi? Mudo ve Beymen Club'ta gördüm; hangisi daha güzel durursa onu almayı düşünüyorum.

'IT' ÇANTAM

"Markadan sıkıldım, artık marka kullanmayacağım" derken Fendi'nin bu çantasını gördüm. ve o benim olmazsa uykularım kaçar, tekrar tatlıya veririm kendimi, yüzüm gülmez... Daha ne diyeyim?

Bilginize...

Glamour dergisi erkeklerin hangi trendleri sevdiği üzerine bir araştırma yapmış. Alışverişinizi etkiler mi bilmem ama durum şöyle:

Beylerin yüzde 42'si deri şortu seviyor, yüzde 37'si sevmiyor. Yüzde 21'i ise karar veremiyormuş.

İçi görünen etekleri ise yüzde 31 beğeniyor, yüzde 17 beğenmiyor, yüzde 52 ne beğeniyor, ne beğenmiyor.

Derin yırtmaçlı uzun etekleri yüzde 58 beğeniyor, yüzde 20 beğenmiyor, yüzde 22 kararsız.

Salopet pantolonu yüzde 23 beğeniyor, yüzde 55 beğenmiyor, yüzde 22 çekimser.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bu Sonbahar Almazsam Çıldırırım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement