Bu Sefer Caddede Dondu - Son Dakika
Magazin

Bu Sefer Caddede Dondu

Bu Sefer Caddede Dondu

Vahe Kılıçaslan, Bu Kez Tanıtım İçin Geldiği Bursa'nın En Hareketli Caddesinde Dondu.

19.01.2011 11:41

?Cansız manken' olarak tanınan Vahe Kılıçaslan, bu kez tanıtım için geldiği Bursa'nın en hareketli caddesinde dondu. Vitrin yerine cadde ortasında donup kalan Kılıçaslan?a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi Tayyare Kültür Merkezi (TKM) önünde yürürken bir anda donup kalan Kılıçarslan, yaptığı cansız şovla görenleri hayrete düşürdü.Uzunca bir süre hiç kıpırdamadan ayakta duran ünlü mankenin yaptığına anlam veremeyen vatandaşlar, bir süre sonra bu kişinin Vahe Kılıçaslan olduğunun farkına vardı. Bu kez vitrinlerde değil, cadde ortasında donup kalan Kılıçaslan, vatandaşların şaşkın bakışları arasında sıra dışı bir tanıtıma daha imza attı.

CEYDA ATEŞ İLE ÇANTA TANITTI

Kılıçaslan daha sonra televizyon dizileriyle tanınan oyuncu Ceyda Ateş ile Fuat Çanta&Aksesuar firmasının tanıtımını yaptı. Atatürk Caddesi?ndeki çanta mağazası tanıtımda da Kılıçaslyan ve Ateş vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gördükleri ilgi karşısında mutlu olan Ateş ve Kılıçaslan ikilisi, "Yeni yerlerde ve yeni sürprizlerle yeniden Bursalılarla yine buluşacağız" diyerek teşekkür etti.

Bir süre önce adı Bursaspor'un milli futbolcusu Sercan Yıldırım'la aşk dedikodularına karışan ve saçlarını sarıya boyatan genç oyuncu Ceyda Ateş, bu konuyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Bu Sefer Caddede Dondu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement