Böyle Kadro Real'de Bile Yok! - Son Dakika
Magazin

Böyle Kadro Real'de Bile Yok!

Böyle Kadro Real\'de Bile Yok!

'Oğlum Bak Git' filminde taksi şoförünü oynayan komedyen Yavuz Seçkin'den iddialı açıklamalar.

15.09.2012 06:03  Güncelleme: 11:11

Sanal alemde fenomen haline gelen 'Oğlum Bak Git' videosundan yola çıkılarak aynı isimle çekilen filmin son sahneleri, önceki gün Beykoz kundura fabrikasında tamamlandı. 19 Ekim'de vizyona girecek olan 'Oğlum Bak Git'in oyuncuları, filmin son sahnesi için mangal başına geçti. Oyuncular, çekimler bittikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İKİNCİSİ DE ÇEKİLEBİLİR

Filmde taksi şöförünü canlandıran Yavuz Seçkin, gazetecilerle yaptığı sohbette "Bu kadro ne Real'de, ne de Barça'da var; sadece 'Oğlum Bak Git' filminde var" dedi. Seçkin, rol icabı bıraktığı bıyığı hakkında ise "Baba olduğumu ancak bıyığımla hissettirebiliyorum çocuğuma. Bıyık olmayınca 'Böyle bir adam benim nasıl babam olur?' diyor" diye espri yaptı. Yönetmen Kamil Çetin ise gişede tatminkar bir rakam yakaladıkları takdirde filmin ikincisini, hatta dizisini çekmeyi planladıklarını söyledi.

"PATAVATSIZLIK YAPIYOR!"

Yavuz Seçkin, Metin Yıldız, Veysel Diker, Orhan Aydın ve Esra Sönmezer'in rol aldığı filmin basın toplantısı olaylı geçti. Filmde Orhan Aydın'ın sevgilisini oynayan Esra Sönmezer, Aydın için "Sadece filmde sevgiliyiz. Biraz yaşca büyük, yani olgun" dedi. Bu sözlere sinirlenen Aydın röportajı terk etti. Sönmezer'in barışma ısrarlarına karşılık vermeyen oyuncu, "Onun patavatsızlıklarını hep alttan aldım. Ben oyuncuyum, magazin malzemesi değilim" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Böyle Kadro Real'de Bile Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement