Murat Kadıoğlu: Boşanma Sebebimiz 'Mezhep Ayrılığı' - Son Dakika
Magazin

Murat Kadıoğlu: Boşanma Sebebimiz 'Mezhep Ayrılığı'

Murat Kadıoğlu: Boşanma Sebebimiz \'Mezhep Ayrılığı\'

Geçtiğimiz günlerde Şebnem Schaefer ile yakalanan Kadıoğlu, Simge Tertemiz'le boşanması hakkında "Ayrılma sebebimiz mezhep farkı" dedi.

13.11.2013 11:03  Güncelleme: 11:40

Manken Şebnem Schaefer ve ardından Simge Tertemiz'le yaşadığı ilişki sayesinde adını duyduğumuz Murat Kadıoğlu, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında sessizliğini bozdu.2011 yılında evlendiği eşi Simge Tertemiz'in 'darp' yüzünden boşanma davası açtığı Kadıoğlu, ayrılıkla ilgili ilginç sözler sarf etti.

"HAMİLE OLDUĞU İÇİN EVLENDİM"

Maddi krizde olan işadamı, canlı yayında şöyle konuştu: "Evlenmemiz Simge'nin gizli gebeliği yüzünden oldu. Yoksa evlenmeyi düşünmüyordum. Kendisinin koyu bir Alevi, bizim ise Müslüman Sünni olmamıza rağmen evlendim. Ne kadar fedakarlık yaptığımı buradan anlayın."

"KAYINVALİDEM BENİ DÖVER"

Bu sözleriyle de yetinmeyen Murat Kadıoğlu; evliliğin bitiş nedeni olarak da Simge Tertemiz'in ailesini gösterdi. Kadıoğlu, " Çeşme'deki kavgamız da yine ailesi yüzünden oldu. Daha önce de boşanacaktık ama çocuk yüzünden devam ettik. Kayınvalideme de şiddet uygulamadım, zaten ben onu değil o beni döver." dedi.

"EVET ÇAPKINIM"

Şebnem Schaefer ile görüntülenen Murat Kadıoğlu, Simge Tertemiz'in 'Evliyken de Şebnem'le görüşüyordu" iddialarına ise, "Eski sevgilim Şebnem Schaefer beni 2 ay önce aradı. Cumartesi akşamı da birlikte bara gittik. Çapkın olduğum evet doğru. 'Uslanmayı düşünmüyor musun?' derseniz de size ne diyebilirim ki" diye cevap verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Murat Kadıoğlu: Boşanma Sebebimiz 'Mezhep Ayrılığı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement