İbrahim Tatlıses mi şikayet etti? Ahmet Tatlı'nın neden karakolluk olduğu netleşti - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses mi şikayet etti? Ahmet Tatlı'nın neden karakolluk olduğu netleşti

Bodrum'da karakola giderek ifade veren İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'nın neden karakolluk olduğu netleşti. İbrahim Tatlıses'in Bodrum'daki bir arsasını satacak oğlu Ahmet Tatlı ile arsayı alacak kişiler arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan Tatlıses'in oğlu "Var öyle bir şeyler. Ama sulh oluyor" dedi.

20.06.2020 21:14  Güncelleme: 23:36

Önceki gün akşam saatlerinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade veren Ahmet Tatlı, Bitez'de bulunan Tatlıses Çiğköfte'de objektiflere takıldı. İbrahim Tatlıses'in Bodrum'daki bir arsasını satacak oğlu Ahmet Tatlı ile arsayı alacak kişiler arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Ahmet Tatlı'nın arsayı alacak kişilerle tartıştığı için hakkında şikayetçi olunduğu ve bu nedenle emniyete giderek ifade verdiği ortaya çıktı.

TARTIŞMA İDDİALARINI DOĞRULADI

İHA muhabirinin "Emniyette neden ifade verdiniz?" sorusu üzerine Ahmet Tatlı, "Olur böyle şeyler. Bodrum'da tatildeyiz" dedi. Tatlıses, arsa anlaşmazlığı sorusuna ise, "Vardı öyle bir şeyler. Ama sulh oluyor" şeklinde cevap verdi.

İbrahim Tatlıses mi şikayet etti? Ahmet Tatlıses'in neden karakolluk olduğu netleşti

İBRAHİM TATLISES'İN OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

İbrahim Tatlıses, olay günü sosyal medya hesabından, "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da bizde rahatlasak ama yakınım biliyorum tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çokta seviyorum be arkadaş, neden" açıklamasını yapmıştı. Tatlıses'in açıklamasından kısa bir süre sonra Ahmet Tatlı'nın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade vermesi kafaları karıştırmıştı. İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı hakkında şikayetçi olduğu iddia edilmişti.

"AHMET KÖSTEBEK OLAMAZ"

İddiaların ardından İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan oğlu Ahmet Tatlı ile olan fotoğrafını paylaşarak, köstebeğin oğlu olmadığını açıkladı. İbrahim Tatlıses açıklamasında, "Dün Twitter'dan paylaştığım bir yazımın bugün çok yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu üzülerek gördüm. Benim bahsettiğim konu çok başkayken, olayın oğlum Ahmet Tatlıses'e bağlanmasına çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Olaylar zamanlama açısından tamamen bir tesadüften ibarettir. Oğlum Ahmet hiçbir zaman köstebek olmamıştır, olamaz da! Ahmet'im benim ilk göz ağrım ve kıymetlimdir. Oğlum da, ben de her zaman birbirimizin yanında 'dağ' gibi durmuşuzdur, ölene kadar durmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses mi şikayet etti? Ahmet Tatlı\'nın neden karakolluk olduğu netleşti
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses mi şikayet etti? Ahmet Tatlı'nın neden karakolluk olduğu netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Abuzer kömürcü: Hayvanat bahçesinden bunlar 9 2 Yanıtla
  • *: Allah kimseyi dünya ve ahirette rezil u rüsva etmesin Allah kimisinde ahirette hesap sorar kimisinin de hem dünyada hem ahirete rezil eder ismini bile anmak istemiyorum bu kişiliksiz kişi aynanın karşısına geçsin geçmişini göz ününe getirsin bu bile daha azdır Allah bela musibet verirse hiç bir güç ününde durmaz bu yaptım ettim misali gibidir yanlış anlama düşünsen söylediğimin altına imzanı atarsın sen ağır başlı olmalıydın oplama zıplamanın faturası bu olur. 4 6 Yanıtla
  • HASAN: İBO BU OĞLUNDAN SEPEB BAŞINA GELMEYEN KALMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM DAHA ÇOK BAŞINI AĞRITIR BÖYLEDE EVLATLAR VAR 6 1 Yanıtla
  • ALLAH düşmanıma bile böyle evlat vermesin yazık ko: 0 0 Yanıtla
  • Orhan: İbrahim tatlıses gecmiş olsun insan bu dünyada herşeyden gecer de işte. Adi evlat olandan gecemiyor ve ne yazık ki bu hayatta hic beklenmedik sorunları hatta en büyük sorunları yaşamanıza sepep oluyor hani derler ya sn İbrahim tatlıses EVLAT bir Deniz Suyudur Ne İçilir Ne de Vazgecilir. Sözün bittiği yer Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşallah selam ve dua ile 0 0 Yanıtla

Advertisement