Bodrum'da 50 kuruşluk Su 15 Lira! - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da 50 kuruşluk Su 15 Lira!

Bodrum\'da 50 kuruşluk Su 15 Lira!

Kate Moss, lahmacun ve ayranın 75 liraya satıldığı Türkbükü'nde 7 bin liralık hesaba isyan etti. 50 kuruşluk suyun bile 15 liradan satılması vatandaşı isyan ettirdi.

16.06.2015 10:09  Güncelleme: 10:23

Tatil cenneti Bodrum, sosyetiklerin adresi haline geldi. Hal böyle olunca kazık geleneği devreyi girdi. İşin suyunu çıkartan işletmeler, yarım litre suyu bile 15 liradan satınca vatandaş isyan etti.

FİYATLARA DÜNYACA ÜNLÜ MODEL DE İSYAN ETMİŞTİ

Bodrum son dönemde dudak uçuklatan fiyatlarıyla dikkat çekti. Türkbükü'ndeki Maçakızı'nda geçen yıl 50 liraya satılan lahmacun ve ayranın fiyatı 75 liraya yükseldi! Turistler bile cep yakan hesap karşısında yakalarını silkti. Bunun en çarpıcı örneği geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü model Kate Moss'un başına geldi.

HESAP DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Hemen hemen her yıl Bodrum'u ziyaret eden Moss, 3 arkadaşıyla birlikte geçen hafta Türkbükü'ndeki bir beache gitti. Burada 4 kişilik menü için 7 bin lira hesap geldiğini gören ünlü model, hesaba itiraz etti. "Ağır hesap" dünyanın dikkatini çekti. Gözler ise Bodrum'da dudak uçuklatan fiyatlara çevrildi.

50 KURUŞLUK SU 15 TL

Türkbükü'nde işletmelerin, 50 kuruşluk yarım litre pet şişe suyunu, 15 liraya sattığı belirlendi. İşletmeler, menüdeki fiyatları da iyice şişirdi. Tek kişilik rakı-balık için bin liralık bedel biçildi. Üstelik işletmede bazı günler kredi kartının geçmediği, peşin çalışıldığı kaydedildi. Ortalama 26 liraya satılan bir levreğin, 96 liradan müşteriye satılması ise kazık politikasını gözler önüne serdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'den fiyatlara isyan eden tatilciler, yetkilileri denetime davet etti. Vatandaşlardan, "Türkbükü'ne ayak basmaya korkuyoruz" yorumu geldi.

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATMIŞTI

İngiliz model Kate Moss, 4 pide, 4 salata ve 1 şişe şarap için gelen 7 bin liralık hesabı görünce, "Bu fiyatlar Mykonos ve Paris'in en lüks yerlerinde bile yok" diyerek ortalığı birbirine katmıştı. Yabancı haber siteleri ise olayı " Türkiye'de Kate Moss'a büyük kazık" başlığıyla duyurmuştu.

TAKSİ ŞOKU!

Bodrum'daki plajların şişirme fiyat politikasına taksiciler de ayak uydurdu! Havaalanından taksiye binen müşteriler, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şok oldu. Bazıları yakın mesafe için 100 lira verdiklerini söyledi. 2 katı ücret ödediklerini iddia eden bazı vatandaşlar, taksicilerden gelen "Biz sadece yaz sezonu boyunca çalışabiliyoruz" savunmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Son Dakika Magazin Bodrum'da 50 kuruşluk Su 15 Lira! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (94)

  • feti: Siz de bodrum türkbüküne gitmeyin kardeşim. Gelin Elazığdaki hazargölüne. Kürtbükü fiyatlarımız çok uygun. Su 75 kuruş. Balık porsiyon 12 tl. Salata beleş. kakakola 1,5 tl :) 19 6 Yanıtla
  • millet: SONRA TURİST NİYE GELMİYOR DİYORUZ 22 0 Yanıtla
  • ombudsman: Gitmeyin bir sezon akılları başlarına gelir 17 0 Yanıtla
  • .Uzaylı mülayim. .: Bodrum'un adı var..kaz yolmaya çalışıyorlar..kazık cehennemi..bodrum..rot op man 16 0 Yanıtla
  • ...: elhamdülillah müslümanız he mi gardaş! 15 0 Yanıtla
  • Tayyare : Gitmeyin kilit vursunlar kapiya. Suyu 1 liraya lahmcunu 5 Liraya satarlar. 15 0 Yanıtla
  • ülke soygunculara kalmış: doğuluların batılıların farketmez bence adi şerefsizlerin işi... 15 0 Yanıtla
  • Serdar Aydin: Bir turizmci olarak Bodrum esnafını kınıyorum. Sadece yazin calisiyoruz diyor hepsi böyle giderse yazinda kazanamayacaksiniz. 14 0 Yanıtla
  • cannn: şerefsizlik yaptıkları 15 TL sumu olur colemi gelmiş adamlar sanki 13 1 Yanıtla
  • recy: Super olmuss... kalite abi ...luks takilcaksan 15 degil 100vermen lazim .. 3 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement