Bıyık Bırakan da Var Saçını Boyatan da - Son Dakika
Magazin

Bıyık Bırakan da Var Saçını Boyatan da

Oyunculuk dünyasının ünlü isimleri, yeni projeler için imajlarını baştan yaratıyor.

28.04.2012 06:03  Güncelleme: 08:32

Oyunculuk dünyasının ünlü isimleri, yeni projeler için imajlarını baştan yaratıyor. 'Muhteşem Yüzyıl'da yer alan genç oyuncu Burak Özçivit'in dizi için bıyık bırakmasının ardından Kenan İmirzalıoğlu, Tuğçe Kazaz, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Esra Ronabar da yeni projeler için görünümlerini değiştirdi.

FİLM İÇİN 4 KİLO ALDI

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Osman Sınav'ın yönetmenliğini üstlendiği Mustafa Kutlu'nun 'Uzun Hikaye' adlı eserinden beyaz perdeye aktarılacak olan film için bıyık bıraktı.

Aynı filmde başrolde yer alan Tuğçe Kazaz ise saçlarının rengiyle oynadı. Doğal bir görünüme sahip olmak için yıllardır koyu renk saç kullanmayı tercih eden Kazaz, bu rol için saçlarını sarıya boyattı.

atv ekranlarında yayınlanan 'Uçurum' dizisi için Esra Ronabar daha iddialı bir görünüme kavuştu. İnsan ticaretini konu alan dizisinde 'Nur' karakterini canlandıran Ronabar dizi için kahverengi saçlarını kestirip siyaha boyattı. Dizide iddialı kıyafetler giyerek daha dişi bir görünüme kavuştu.

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ise Mayıs ayında vizyona girecek olan 'Ateşin Düştüğü Yer' adlı film için 4 kilo aldı. Oyuncu filmde; en büyük kızını töre cinayetine kurban veren ve yedinci çocuğuna hamile olan 'Hatice' adlı bir kadını canlandırdı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Bıyık Bırakan da Var Saçını Boyatan da
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bıyık Bırakan da Var Saçını Boyatan da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement