Bir Demet Yasemin - Son Dakika
Magazin

Bir Demet Yasemin

Bir Demet Yasemin

Ahmet San ünlüler dünyasının sırlarını anlattı.

16.03.2012 19:10

CINE5 ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunduğu "Bir Demet Yasemin'e katılan Madonna, Metallica gibi dünya starlarını Türkiye'ye getiren starların menajeri Ahmet San, ünlüler dünyası ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı…

TARKAN, "ÇİŞİM GELDİ GAFINDAN" SONRA ALMANYA'YA DÖNECEKTİ, BEN ENGEL OLDUM…

Yasemin Bozkurt'un sorularını cevaplayan Ahmet San; Tarkan'la ilgili bir bilinmeyeni de canlı yayında anlattı. Tarkan'ın ilk görüşmelerinde, büyük bir bunalım ve yıkım içinde olduğunu söyleyen Ahmet San ünlü starla bu zor bir döneminde çalışmaya başlamış. Tarkan'ın, yıllar önce yeni yeni parladığı dönemlerde, bir güzellik yarışmasındaki "çişim geldi" diyerek yaptığı ünlü gafından sonra, çok utandığını ve yıkıldığını hatta her şeyi bırakıp ailesinin yanına, Almanya'ya gitmeyi bile düşündüğünü söyleyen Ahmet San, ünlü sanatçıyı ikna etmek için çok uğraşmış. Tarkan'la bu günlerde bir araya gelen ünlü menajer, 10 saat dil dökerek ünlü sanatçıyı bu kararından vazgeçirmiş.

GÜLBEN ERGEN, ZIRHIM VAR DİYE GÜVENMEMELİ…

Ahmet San, son günlerde medyada çok konuşulan Gülben Ergen haberini de yorumladı. Her sanatçının dönem dönem kriz içine girebileceğini söyleyen San, "Sanatçılar alkışlandığı dönemde doğru zırhlanabilirse tüm oklar geri döner.Gülben çok değerli bir sanatçı, ekip çalışmasına önem verir. Daha önce de bu tür şeyleri aştılar. Zaman içinde zırhlar dökülüyor, zırhım var diye ben oldum dememek lazım ben tamamım denmemeli. Her zaman kamuoyunda gerçekçi olmalı kimseyi ilgilendirmez der keser atarsın" şeklimde yorumladı.

BİR ÇOK ÜNLÜYE KIRGINIM

Tarkan, Sezen Aksu, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu gibi birçok ünlü ismin menajerliğini yapan Ahmet San, yıllarca birlikte çalıştığı starlara biraz kırgın. Show dünyasında vefanın olmadığını düşünen San, ünlü starlarla geçen 39 yıllık hayatını da yakında bir kitapta anlatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Bir Demet Yasemin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement