Bilecik'te Pınar Dilşeker Coşkusu - Son Dakika
Magazin

Bilecik'te Pınar Dilşeker Coşkusu

Bilecik\'te Pınar Dilşeker Coşkusu

Sanatçı Pınar Dilşeker, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında konser verdi.

23.02.2014 18:15

Sanatçı Pınar Dilşeker, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında konser verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel eserleri seslendiren Dilşeker, çocuklar ve gençlerle birlikte muhteşem bir performans sergiledi.

Konser sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, her akşam farklı sanatçıları Bilecik'te ağırladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Selim Yağcı, şunları kaydetti:

"Her programda belirttiğimiz gibi Bilecik'te gerçekleştirilen bu etkinlikler birlik ve beraberliğin göstergesidir. Bizler birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız gibi, yine birlik ve beraberlik içinde eğleniyoruz. Bizler hizmet zamanında hizmet vermemiz gerektiğini bildiğimiz gibi, eğlenme zamanında da vatandaşlarımızla birlikte eğleniyoruz. Sizler bu etkinliklere teşrif edip, ilgi gösterdiğiniz sürece, bu etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Çünkü biz insana odaklı hizmet anlayışı ile insana ve Bileciklilere değer veriyoruz. Şeyh Edebali Hazretleri'nin 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' dediği gibi bizler de bu anlayışla hizmetlerin en güzelini hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bilecik'te bizlere bu güzel akşamı yaşatan değerli sanatçımız Pınar Dilşeker ve kıymetli ekibine teşekkür ediyorum."

Dilşeker ise kenti ve Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ni çok beğendiğini belirterek, "Bilecik'te tiyatro festivalleri gibi güzel ve büyük etkinliklerin gerçekleştirildiğini duydum ve çok mutlu oldum. Gerçekten sanat ve sanatçıya değer veren bir belediye başkanına sahipsiniz. Bizler birçok il geziyor, yurt dışında da konserler veriyoruz. Ama çoğu ilimizde Bilecik'te olduğu gibi böyle güzel bir kültür ve kongre merkezi göremeyebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Programda Başkan Selim Yağcı, Pınar Dilşeker'e üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak hediye ederek, teşekkür etti.

Etkinlik sanatçının sevilen şarkılarını gençlerle seslendirmesiyle son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bilecik'te Pınar Dilşeker Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement