Beylikdüzülüler Pop Müzikle Coştu, Şemmame ile Halay Çekti - Son Dakika
Magazin

Beylikdüzülüler Pop Müzikle Coştu, Şemmame ile Halay Çekti

Beylikdüzülüler Pop Müzikle Coştu, Şemmame ile Halay Çekti

Beylikdüzü Belediyesi düzenlediği Ramazan konserleri ile vatandaşların akşamına neşe ve eğlence katmaya devam ediyor.

13.07.2014 12:17

Beylikdüzü Belediyesi düzenlediği Ramazan konserleri ile vatandaşların akşamına neşe ve eğlence katmaya devam ediyor. İftar vakti sonrası Barış Mahallesi sakinleri, şarkıcı Deniz Çevik'in verdiği pop konser ile coşarken, Yakuplu'da halk müziği sanatçısı Aynur Güneş, mahalleliye halay çektirdi, Gürpınarlılar da hep bir ağızdan söyledikleri "Eski Dostlar" şarkısıyla anıları yad etti.

Beylikdüzü, Ramazan havasını mahallelerde coşkuyla yaşıyor. Barış, Yakuplu ve Gürpınar Mahalleleri'nde verilen birbirinden başarılı konserlerle unutulmaz akşamlar yaşayan vatandaşlar, iftar sonrası etkinlik alanlarına rağbet ediyor. Barış Mahallesi'nde sahne alan Pop Müzik Sanatçısı Deniz Çevik, Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Sıla gibi büyük isimlerinden söylediği parçalarla, vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. Konser alanında ayrıca palyançoların küçük çocuklara özel yüz boyama etkinlikleri, şişme oyun grupları ve akrobasi gösterileri yoğun ilgi gördü.

HALAYLAR, ANILAR, UNUTULMAZ AKŞAMLAR

Diğer yandan Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş Yakuplulara özel bir gece yaşattı. Folklorik öğelerin ve halay müziklerinin ağırlıklı olduğu konserde, "Şemmame" şarkısı ile coşkuyu yükselten vatandaşlar, görülmeye değer halay performansları ile bol alkış aldı. Gürpınar Mahallesi'nde ise sanatçı Recep Alper Çevirel, Türk Sanat Müziğinin anıları bol ve sevilen parçalarını seslendirdi. Vatandaşlar, "Eski Dostlar" şarkısını sanatçıya eşlik ederek, hep bir ağızdan söyledi. Ayrıca sanatçı Çevirel'in sahnesi kendisini yalnız bırakmayan tiyatrocularla daha da renkli görüntülere sahne oldu.

Büyük beğeni toplayan Korhan Abay'la Yarışmaç adlı bilgi yarışması ise Adnan Kahveci Mahallesi'nde 2'nci turuna çıktı. Önceki ilk yarışmada da çok sevilen oyun, ikinci gününde de aynı coşkuyla karşılaştı. Heyecanlı geçen bilgi yarışmalı maç, kazanan takımın kupasını almasıyla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Beylikdüzülüler Pop Müzikle Coştu, Şemmame ile Halay Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement