Beste Açar... ALPER KÖMÜRCÜ'YE VERYANSIN! - Son Dakika
Magazin

Beste Açar... ALPER KÖMÜRCÜ'YE VERYANSIN!

Beste Açar... ALPER KÖMÜRCÜ\'YE VERYANSIN!

2015 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının eski eşi İpek Açar'ın 2019'da dünyaevine girdiği eşi Alper Kömürcü'yü hedef aldı. Instagram sayfasından peş peşe açıklamalar yayınlayan Beste Açar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

29.08.2023 12:13  Güncelleme: 12:54

"ARTIK 'YETER' DEMEK ZAMANI"

"Efsane Kayahan şarkılarıyla Beste Açar" seri konser turuna hazırlanan Beste Açar, 199 bin takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından yaptığı bir açıklamayla gündeme geldi. İpek Açar Kömürcü'nün eşi Alper Kömürcü'yü hedef alan ünlü isim, şöyle yazdı:

Alper Kömürcü'nün eski orkestramdaki müzisyenlere 'Beste'ye çalarsanız bir daha TRT'de çalamazsınız' diye tehdit aramaları ve mesajlarını bugün gördükten sonra artık yeter demek zamanı! Herkes haddini bilecek. Şunu sakın unutmayın, bir şeyleri hasır altı etmek onların var olduğu gerçeğini değiştirmez. Susmak, her bir durum için yaptığımız sessiz anlaşmalardır; durumu değiştirmez.

Beste Açar, Alper Kömürcüyü hedef aldı: Herkes haddini bilecek

"YARADANA HAVALE ETTİM"

"Konser provamızda öğrendiğim, hakkımda söylenen bu hadsizliği yaradana havale ettim. Şarkıların babamın şarkıları olduğunu hatırlatmak isterim Alper Kömürcü."

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Beste Açar... ALPER KÖMÜRCÜ'YE VERYANSIN! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement