Benim Güzel Ailem'de Bu Hafta Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Benim Güzel Ailem'de Bu Hafta Neler Olacak?

Benim Güzel Ailem\'de Bu Hafta Neler Olacak?

Adnan'ın mührü kırıp içeri girmesiyle Rasim, ne yapacağını bilemez. Canan da bu sırada her şeyden habersiz evde yemek hazırlarken kapıya resmi bir minibüs yanaşır. Adnan'ın her zamanki umursamazlığı Rasim'i öfkelendirir. Canan, tam da evine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken zabıta, mührün kırılıp içeri girildiğini fark eder ve evin kapısında bir kez daha mühür vurulur. Zabıta amiri, Rasim'e '6 aydan 3 yıla kadar hapis' deyince Rasim, fenalaşır. Gökçe'nin intikam planıyla kendisini metruk bir depoda bulan Ferdi'nin çaresizliği, yanına gelen Gökçe'nin kendisine gösterdiği fotoğraflarla iyice artar. Gökçe'nin Öznur'la arasını bozmaya niyetli olduğunu fark eden Ferdi, Onur'a 'Ne istersen yaparım' diye teklifte bulunur.

14.11.2023 00:08  Güncelleme: 00:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benim Güzel Ailem'de bu hafta neler olacak:

Adnan'ın mührü kırıp içeri girmesiyle Rasim, ne yapacağını bilemez. Canan da bu sırada her şeyden habersiz evde yemek hazırlarken kapıya resmi bir minibüs yanaşır. Adnan'ın her zamanki umursamazlığı Rasim'i öfkelendirir.

Canan, tam da evine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken zabıta, mührün kırılıp içeri girildiğini fark eder ve evin kapısında bir kez daha mühür vurulur. Zabıta amiri, Rasim'e "6 aydan 3 yıla kadar hapis" deyince Rasim, fenalaşır.

Gökçe'nin intikam planıyla kendisini metruk bir depoda bulan Ferdi'nin çaresizliği, yanına gelen Gökçe'nin kendisine gösterdiği fotoğraflarla iyice artar.

Gökçe'nin Öznur'la arasını bozmaya niyetli olduğunu fark eden Ferdi, Onur'a "Ne istersen yaparım" diye teklifte bulunur.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Benim Güzel Ailem'de Bu Hafta Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement