Avşar-Tural İkilisi Rakiplerini 2-0 Yendi - Son Dakika
Magazin

Avşar-Tural İkilisi Rakiplerini 2-0 Yendi

Avşar-Tural İkilisi Rakiplerini 2-0 Yendi

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ve Hülya Avşar, yapılan gösteri maçında rakiplerini yendi.

04.12.2012 06:03

Hülya Avşar adına bu yıl 12'nci kez düzenlenen Papia & Hülya Cup Tenis Turnuvası; önceki gün bir gösteri maçıyla sona erdi. Maçta; Avşar ve geçtiğimiz günlerde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanlığı'na seçilen PTT eski Genel Müdürü Osman Tural, rakipleri Filiz Taçbaş ve Yavuz Erkangil'le kıran kırana mücadele etti. Maç, Avşar ve Tural ikilisinin 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

GÜÇLÜ RAKİP İYİDİR!

Maç öncesinde soruları yanıtlayan Tural, "Karşımızda güçlü rakipler var. Ancak güçlü rakip iyidir" dedi. Avşar da turnuvanın gençlere yol açtığını vurgulayarak şöyle konuştu: "Her sosyal sorumluluk projesi benim turnuvam gibi olmalı. Osman Bey'le birlikte tenisle ilgili her problemi çözmeye hazırız." Turnuvayı; Avşar'ın kızı Zehra, kardeşi Helin Avşar ve Sergen Yalçın da izledi.

TÜRKİYE'YE GELİNCE TOPRAĞI ÖPTÜM

Geçtiğimiz aylarda TV8'de yayınlanan bir yarışma için Kenya'ya giden, sonrasında Amerika tatilinde Sandy kasırgasından dolayı zor günler geçiren Helin Avşar, "Gelince toprağı, yatağımı, her yeri öptüm" dedi. Avşar, bu zor günlerin kendisi için tecrübe olduğunu söyledi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Avşar-Tural İkilisi Rakiplerini 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement